• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko osvaja Rolan Garos? Pitali smo navijače u Parizu: Novak od favorita do otpisanog, a jedno ime je iznenadilo

Autor Dragan Šutvić

U Parizu smo napravili anketu sa jednostavnim pitanjem, ko osvaja Rolan Garos? /Od izvještača MONDA iz Pariza./

 Ko će osvojiti Rolan Garos anketa  Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Ko će da osvoji Rolan Garos? To je pitanje koje smo postavili navijačima ispred kompleksa u Parizu po kiši. Dosta njih je odbilo, nije željelo da priča. Jedna gospođa nam se ljubazno zahvalila i rekla da nema karte za nas. Izgleda da smo ličili na tapkaroše...

Bilo kako bilo, tu je bilo i nekih dosta zanimljivih odgovora. Jedna gospođa iz Venecuele nas je sve iznenadila odgovorom u anketi. "Možda Kasper Rud. Igrao je dva puta u finalu, odličan je na šljaci. Novak? Neće daleko da dogura, možda uđe u drugu nedjelju", rekla je ona.

Par koji živi u Francuskoj izabrao je Italijana. "Siner će da osvoji. Zašto? Zato što je sjajan igrač. Novi je, iz Italije, pratim ga, odličan je", rekao je gospodin, dok je gospođa rekla da "ne zna i da samo prati njega."

Jedan nešto mlađi par iz Francuske je pristao da priča, na pitanje ko osvaja rekao je "Đokovića", a na dodatno pitanje zašto je izabrao njega rekao je opet "Đoković". Kratko, jasno i dovoljno. Dama koja je bila pored njega je dodala da ne govori engleski.

Pogledajte

03:25
Anketa- Ko osvaja Rolan Garos
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Momak iz Amerike je dao nešto dužu analizu. "Teško pitanje. Siner ili Đoković. Vi ćete biti srećni ako Novak pobijedi. Znam da je imao slabu sezonu do sada, ali šampioni znaju kako da pobjeđuju. Zna kako se igra u top formi. Alkaraz ima šaanse isto, ali mislim da će biti Janik ili Novak. Kod dama? Vjerovatno Iga Švjontek."

Stariji par iz Britanije je izabrao dvojicu finalista. "Đoković ili Siner, oni su u suprotnim dijelovima žrijeba. Novak je sjajan igrač i mislim da je spreman."

A, grupa Italijana koja je bila tu, očekivano je izabrala svog miljenika. "Janik Siner će da osvoji. Mi smo iz Italije. On je najbolji, sjajan je. Šalim se malo. Ne znam da li će da osvoji, jer dolazi ovdje poslije zdravstvenih probelma."

Dobra vijest za Apenine je da je "beli sport" sve popularniji u Italiji. "Nije još kao fudbaleri, fudbal je fudbal. Tenis raste, sve je popularniji. Ne bih rekao da je drugi sport u Italiji, možda, ali u Italiji imamo sport i fudbal. Treći, možda tenis", zaključio je jedan od Italijana.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC