• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković želi kao Tom Brejdi! Čuveni Britanac upozorio sve: Ne otpisujte Novaka, željan je osvete!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Greg Rusedski tvrdi da će Novak Đoković još dugo da igra tenis i da želi da bude teniski Tom Brejdi.

 novak djokovic hoce kao tom brejdi kaze greg rusedski Izvor: Mohammed Badra/EPA

Novak Đoković operisao je meniskus početkom juna i poslije samo tri nedjelje pojavio se u Londonu. Želi da igra na Vimbldonu i došao je na londonsku travu sa željom da proveri sebe i da vidi da li može da se takmiči i da krene po 25. grend slem titulu. Kako stvari trenutno stoje, trebalo bi da igra na trećem grend slemu sezone.

U njega vjeruje i bivši britanski teniser Greg Rusedski. "Razgovarao sam sa Novakovim agentom i on želi da igra još dugo. Hoće da postane teniski Tom Brejdi. Povreda meniskusa nije ozbiljna, to je samo loša sreća. Taman je počeo dobro da igra na Rolan Garosu, tako da ne bih otpisao Novaka. Ako hoće da igra još dvije, tri ili četiri godine. Koliko god da je, nemojte da ga otpisujete", rekao je Rusedski.

Uvjeren je da povreda meniskusa nije toliko strašna. "Nije to ozbiljna povreda i on je jedan od najdisciplinovanijih sportista koje sam ikada vide. Smatram da je i najveći sportista kog sam ikada u životu gledao. Sjajan je igrač."

Nole još uvijek nije osvojio titulu ove sezone, ali za Grega to nije presudno. "Tačno je da ova godina nije bila sjajna za njega, ali nemojte da zaboravite da je prošle godine osvojio tri od četiri grend slema i igrao finale na Vimbldonu i taj meč je vjerovatno trebalo da dobije, samo stvari nisu otišle na njegovu stranu. Sad ga otpisuju zato što nije igrao toliko dobro i povrijeđen je, ja to neću učiniti, smatram da će se vratiti sa željom za osvetom."

Jedan detalj mogao bi da donese prevagu. "Rekao bih da je još uvijek gladan uspjeha, uživa u putovanjima i ako uspije da nađe način da povede i porodicu sa njim na putovanja još češće... Pazite se", zaključio je Rusedski.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:24
Jelena Đoković, Novak Đoković
Izvor: Instagram/milicatodorovicofficial
Izvor: Instagram/milicatodorovicofficial

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC