• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Novak dao znak koji se čekao? Isplivao snimak sa Jankove akademije, a otkriven je i jedan bitan datum

Novak Đoković trenira u akademiji Janka Tipsarevića u Portonoviju i izgleda da želi da igra na Vimbldonu.

 Novak Đoković trenira nakon operacije Izvor: X/@Halligan88/Printscreen

Novak Đoković operisao se u Parizu tokom Rolan Garosa, početkom juna i već poslije dvije nedjelje počeo je da trenira. Problemi sa meniskusom očigledno su riješeni, normalno trči i radi na betonu. Nalazi se u Crnoj Gori u odmaralištu Portonovi i tamo trenira u akademiji Janka Tipsarevića.

Navijači na društvenim mrežama počeli su da dijele snimke i slike na kojima se vidi da Đoković igra tenis i da nosi poseban bandaž na desnom koljenu kao dodatnu vrstu zaštite. Po snimcima koji su se pojavili djeluje da može normalno da servira i da je povreda prošlost. Izgleda da zaista želi da igra na Vimbldonu.

Poslije povlačenja sa Otvorenog prvenstva Francuske djelovalo je da će srpski igrač da se fokusira na rehabilitaciju i da će da propusti turnir na londonskoj travi iz nekoliko razloga. Prvi je naravno taj što je u procesu oporavka i što bi rizikovao dosta. Posebno ako se uzme u obzir koliko je trava klizava podloga, što se vidjelo na pripremnim turnirima u Kvinsu i Haleu gdje su mnogi padali i bili primorani da se povuku sa mečeva.

Drugi i mnogo bitniji razlog je činjenica da Nole hoće zlato na Olimpijskim igrama i to baš na pariskoj šljaci Rolan Garosa, pošto se tamo igra turnir. Prelazak sa šljake na travu, pa povratak na šljaku nije baš najidealniji način pripreme. Ali, jasno je da Đoković najbolje poznaje svoje tijelo i da on najbolje zna šta i koliko može.

Žrijeb za Vimbldon održaće se 28. juna i očekuje se da će Novak početkom sljedeće nedjelje da donese konačnu odluku u vezi učešća na trećem grend slemu sezone. Dobra vijest je da je zbog poraza Karlosa Alkaraza uspio da prestigne Španca i da preuzme drugu poziciju na ATP listi što znači da će da bude drugi nosilac u Londonu. Sve to pod uslovom da potvrdi svoje učešće.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC