• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Progovorio dečko F1 vozača: "Šumaherova žena je znala da spavamo zajedno, bila je sa nama"

Dečko Ralfa Šumahera je otkrio da nije tačno da je od bivše supruge Kore bilo šta sakriveno. Naprotiv...

 Žena Ralfa Šumahera znala da je on gej Izvor: Instagram/ralfschumacher_rsc/Screenshot

Priličan šok desio se kada je dugogodišnji vozač Formule 1 Ralf Šumaher objavio da je gej. Brat najvećeg vozača u istoriji Mihaela Šumahera objavio je da je gej i da je u vezi sa Etjenom Buske-Kasanjom, a dok su ga brojni F1 vozači kao i sin podržali, njegova bivša žena Kora nije bila oduševljena. Isticala je da je razočarana što Ralf to nije podijelio sa njom, a sada se povodom toga oglasio i Buske-Kasanj u intervjuu za "RTL".

On je otkrio da nije tačno da je Kora iz medija saznala da je Ralf gej, već da joj je rečeno, a čak i da je ona sa Ralfom i njegovim sadašnjim dečkom provela neko vrijeme. Zato je sada razočaran zbog njenih istupa u medijima. 

"Mislio sam da imamo dobar odnos sa Korom. Kada je stigla pitala me je: 'Da li spavate zajedno?' Rekao sam joj: 'Da, naravno. Mi smo zajedno, mi smo par.' I bila je srećna zbog nas. To je bilo u redu, bilo je sjano i proveli smo sjajnu nedjelju sa Korom,. Zato sam sada razočaran", rekao je Etjen Buske-Kasanj. Ovo je on sa Ralfom Šumaherom:

Tek nedavno su Ralf Šumaher i njegov partner otkrili da su u vezi, ali zna se da su zajedno preko dvije godine. Upoznali su se u Monaku, a podršku su dobili od Luisa Hamiltona, Fernanda Alonsa, Oskara Pjastrija...Ipak u intervjuu za Špigel bivša žena Ralfa Šumahera nije krila razočaranje. 

"Voljela bih da me je Ralf uključio ili mi dozvolio da budem dio ove odluke. Bio bi to znak poštovanja. Tokom njegove karijere u Formuli 1 bilo je mnogo glasina i traćila sam mu da pojasni da li je sve to tačno. On je uvijek poricao i rekao mi da umišljam stvari, da mi je možda potrebna psihološka pomoć. Kada je to objavio, kao da me je probo u srce. Objava da ste gej uvijek utiče na ljude oko vas, na vašu bivšu ženu sa kojom imate dijete. Sada se osjećam iskorišćeno u braku, kao da sam protraćila najbolje godine. Pitam sebe mnogo pitanja, kao recimo da li je bio iskren sa mnom", rekla je Kora.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC