• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac psovao sudiju u Šangaju: Haos na kraju meča, Novakov rival gledao u čudu

Nevjerovatnu scenu na turniru napravio je Frensis Tijafo, nakon što ga je Rus spriječio da stigne do okršaja protiv Đokovića.

 Frensis Tijafo psovao sudiju u Šangaju Izvor: X/TennisHigh61330/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković saznao je da će u narednoj rundi Šangaja igrati protiv Romana Safjulina, nakon što je ruski teniser uspio da eliminiše 13. nosioca Frensisa Tijafoa. Američki teniser bio je vidno iznerviran zbog takvog razvoja situacije, a krivca za poraz pronašao je u sudiji, kojeg je oštro napao na kraju meča.

Nakon što se pozdravio sa rivalom na mreži, Tijafo je krenuo ka sudijskoj stolici i uz dvije glasne psovke pokazao šta misli o načinu na koji je vođen ovaj meč. Po njegovom mišljenju, pravda na terenu nije dobro podijeljena i zbog toga je dva puta viknuo "Je*i se" u pravcu glavnog sudije meča trećeg kola. Pogledajte kako je to izgledalo:

Razlog za bijes američkog tenisera bio je 11. poen u taj-brejku trećeg seta. Pri servisu Frensisa Tijafoa, kod rezultata 5:5, glavni sudija je zbog prekoračenja vremena oduzeo prvi servis favorizovanom teniseru... Tijafo je izgubio taj poen, a zatim i taj-brejk, što je značilo da je eliminisan sa turnira u Kini gdje je imao velike ambicije.

Ruski teniser Roman Safjulin izlazi na megdan Novaku Đokoviću već u četvrtak, a situacija koja se dogodila u srijedu popodne ostavila ga je bez teksta. On je prilično mirno prišao mreži tokom proslave pobjede, pristojno se rukovao sa rivalom, a zatim se nije uključivao u njegov sukob sa sudijom u stolici.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC