• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučani potopili Sisciju u "petoj" četvrtini!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Vaterpolo veterani banjalučkog Incela doživjeli su prvi poraz na međunarodnoj sceni. Sisačka Siscia je u svom bazenu bila bolja "rukometnim " rezultatom 24:19, ali su Banjalučani dominirali u tzv. "petoj" četvrtini.

Nekoliko "pehova" imala je putujuća družina iz Banjaluke u gostima u Hrvatskoj - od činjenice da su domaći vaterpolisti bili mlađi u prosjeku po 12, 13 godina do povrede golmana Stanislava Vranješevića, pa je ovakav epilog bio neminovan.

U banjalučkom taboru fantastičnu partiju pružio je Bojan Guzina, strijelac čak 11 golova, ali ni njegove bravure u sisačkom bazenu nisu mogle da spriječe fizički dominantnog domaćina da stigne do pobjede.

Banjalučani su držali "egal" tokom većeg dijela meča, ali nakon što je Vranješevića na golu zamijenio Goran Stojislavljević u ovoj prilici, više od časnog poraza Incela se nije moglo.

"Nismo uspjeli da izdržimo bez našeg golmana...Naravno, nismo razočarani, naprotiv! Oduševljeni smo prijemom hrvatskih vaterpolista i odličnoj organizaciji utakmice, koja je bila fer i korektna u svim segmentima. Ako ništa, mi smo se potrudili da pobijedimo u tzv. 'petoj' četvrtini", rekao je Stojisavljević uz osmijeh dodavši da "ni trijumf u prijateljskom ispijanju alkoholnih pića nije bilo nimalo lako ostvariti posebno jer je kulen bio vrhunski".

"Bogami, Sisčani piju k'o smukovi, ali sačuvali smo banjalučki obraz".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC