• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''I u revanšu na pobjedu''

Autor mondo.ba

''U Gračanici nećemo braniti stečeno, već pobjedom želimo da izborimo nastup u finalu'', kategorični trener i golman Borac m:tel-a.

 Borac-Gračanica-24-20-izjave-Mikić-Ljubišić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac m:tel napravio je značajan korak ka plasmanu u finale plej-ofa za šampiona BiH u rukometu savladavši u dvorani studentskog kampusa u Banjaluci ekipu Gračanice rezultatom 24:20 (11:10).

Strateg Banjalučana Mirko Mikić ne krije zadovoljstvo ostvarenim rezultatom, ali smatra da je nivo igre njegovih izabranika mogao da bude viši.

"Sigurno je da je moglo bolje, pogotovo u posljednih nekoliko minuta, gdje je došlo do pada koncentracije. Pravili smo u finišu ''dječije" greške koje ne bi smjele da nam se ponove u revanšu, kada nas, nema sumnje, očekuje paklena atmosfera. Što se tiče samog rezultata, zadovoljan sam. Bilo bi, naravno, bolje da smo trijumfovali razlikom od 6-7 golova, ali sam u najavi susreta rekao da bih večeras bio zadovoljan i minimalnim trijumfom. I da smo, u nekom idealnom scenariju, trijumfovali razlikom od deset golova, sigurno ništa ne bi bilo riješeno jer bili smo svjedoci da je razlika od 9 golova bila dostizana za 15 minuta'', rekao je Mikić poslije utakmice.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Jedan od najiskusnijih prvotimaca u taboru kluba iz Gospodske ulice briljirao je u četvrtfinalnoj fazi protiv Konjuha, a rješenje za popularnog Hansa nisu uspjeli da nađu ni izabranici Damira Doborca.

''Imali smo u finišu utakmice prednost od šest golova, trebalo je to da privedemo kraju, ali je i ovo dobar rezultat pred revanš. Neću reći da smo prvo poluvrijeme odigrali loše, međutim razbranili smo njihovog golmana, koji je imao 10 fenomenalnih odbrana. U nastavku smo uspjeli da nađemo recept za njega i smanjimo procenat uspješnosti što nas je i dovelo do ovog trijumfa, a jako je bitno i da je Gračanica postigla 20 golova. U revanšu sigurno nećemo braniti prednost, već ćemo učiniti sve da trijumfujemo i na gostujućem terenu jer samo uz takav pristup možemo do finala'', istakao je Ljubišić, pohvalivši atmosferu u dvorani studentskog kampusa, ali i izrazivši žaljenje zbog činjenice da večerašnji meč niije odigran u dvorani Borik (zauzeta u danima vikenda, Dječiji sajam, prim.aut.).

Revanš utakmica biće odigrana u Gračanici 29. maja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC