• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobeda Srbije u Hagu: Holandija "potopljena" u svom bazenu

Autor w rs

Delfini odbranu krune u Svetskoj ligi započeli pobedom protiv Holandije u Hagu.

Srpski vaterpolisti su očekivano pobedom startovali u Svetskoj ligi. U lepoj atmosferi i do poslednjeg mesta ispunjenim tribinama u haškom bazenu slavili su protiv Holandije 12:7.

Srbi su igrali koliko je bilo potrebno. Dobro, sigurno i efikasno u prve dve četvrtine kada su vodili 10:3. Bilo je zaista lepih akcija, golova, sigurnih odbrana Živojionovića koji se vratio posle nekoliko godina. U drugoj četvrtini za 66 sekundi je Srbija postigla tri gola, razigrao se Stefan Mitrović koji je na kraju poneo epitet najboljeg igrača.

Možda će vas zanimati

Posle pauze Srbija je popustila. Istina Ćuk je pogodio u drugom minutu trećeg dela za 11:3 a posle toga nije bilo gola do predposlednjeg minuta kada se u listu strelaca upisao Filipović. Holandija je upornom igrom izboriča častan poraz.


U Grupi C je, pored Srbije i Holandije, još i Hrvatska.

Za najboljeg igrača susreta proglašen je Stefan Mitrović.


"Bilo je i uspona i padova. To je normalno. Momcu u seriji teških utakmica u svojim klubovima. Najvažnije je bilo da smo se okupili posle pet meseci a treba da se napomene da smo u ponedeljak imali i dobar trening sa Holandijom. Dakle sve što smo planirali za početak nove sezone smo odradili", rekao je Dejan Savić

HOLANDIJA: Vagenar, Van den Burg 1, Gbadamasi 1, Venkuls, Van Ijperen 1, Filipović, Gotemaker 1, Nispeling 2, Miler, Jansen, Kopman, Volsvinkel 1, De Kof. Selektor: Van der Mer.

SRBIJA: G. Pijetlović, Mandić 1, Dedović 1, Ranđelović, Ćuk 1, D.Pijetlović 2, Vico 1, Aleksić, Jakšić, Filipović 2, Prlainović 1, S. Mitrović 3, Živojinović. Selektor: Savić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC