• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kecmanović zaustavio debakl u Dohi, Krajinović i Đere poraženi

Autor mondo.rs

Na ATP turniru u Dohi danas su svoje mečeve igrala trojica srpskih predstavnika.

Među posljednjih 16 učesnika na turniru u Dohi bila su i čak trojica srpskih tenisera. Svaki od njih je igrao danas, a ishod nije onakav kakav smo željeli da bude.

Filip Krajinović je poražen od Fernanda Verdaska u tri seta, Laslo Đere je u dva seta izgubio od Pjer-Ig Erbera, a čast srpskog tenisa je odbranio Miomir Kecmanović pobjedom nad Žo-Vilfredom Congom.

Možda će vas zanimati

 Najduži meč današnjeg programa u Dohi odigrali su upravo Krajinović i Verdasko. Španski teniser, koji je nekada davno bio i u svetskom vrhu, je dobio prvi set, ali je Srbin uzvratio u drugom dijelu meča.

Ipak, naš predstavnik je ostao bez snage, pa u trećem setu nije bilo rezultatske neizvjesnosti. Tada je Španac osvojio sve gemove i meč rešio u svoju korist ''sa nulom'', za konačnih (7:5, 4:6, 6:0).

Mnogo manje vremena na terenu je proveo Laslo Đere. On je u susretu sa Erberom osvojio samo četiri gema, a Francuz koji je godinama bio sjajan dubl igrač je susret riješio u svoju korist rezultatom 6:1, 6:3.

Da srpski tenis danas ne doživi potpuni debakl na ovom turniru, pobrinuo se Miomir Kecmanović. On se ''osvetio'' Francuzima tako što je u dva seta eliminisao congu.

Prvi set ovog meča je bio veoma neizvjestan, pošto ga je Kecmanović osvojio tek nakon taj-brejka. Spašavao je set lopte, ali je na kraju u tom dijelu igre bilo 11:9 za srpskog tenisera. Nastavak meča bio je dosta opušteniji, pošto je Conga u drugom setu osvojio samo gem (7:6, 6:1).

Miomir Kecmanović će svoj meč četvrtfinala igrati protiv Martina Fučoviča, tenisera koji igra za Mađarsku. Erber će se za polufinale boriti protiv Rubljeva, Vavrinka će igratisa Bedeneom, dok će Verdaskov protivnik biti Raonić ili Moute.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC