• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer je za mene savršen: Zaboravila na Đokovića kao da ne postoji, pohvalila samo dvojicu!

Autor Tamara Ranković

Borbi oko titule najvećeg svih vremena se ne nazire kraj, ali to mnogima na smeta da već sada ocene kome bi trebalo da ode to priznanje.

 Nadja-Petrova-Rodzer-Federer-Rafael-Nadal-izjava-GOAT-ne-pominje-Novak-Djokovic-zaboravila-ga Izvor: Guliver/Getty Images/Julian Finney, Julian Finney/Getty Images Europe

Podeljen je ovih dana teniski svet. Igrači su i dalje pod utiskom Rolan Garosa pa ne prestaju sa komentarima o najveća tri teniska rivala.

Ovoga puta, oglasila se nekadašnja treća teniserka sveta Nađa Petrova, koja je ponosno istakla da stoji na strani Švajcarca Rodžera Federera.

Možda će vas zanimati

 "Za mene će Federer zauvek biti 'broj 1'. Što se tiče stila, sposobnosti da igra dobro na svakoj podlozi", rekla je Petrova i dodala i nekoliko reči hvale za trenutno drugi reket sveta Rafaela Nadala, povodom toga što je izjednačio broj osvojenih grend slemova sa njenim miljenikom.

"Sa druge strane, Nadalovih 13 titula na Rolan Garosu. To niko nikada neće ponoviti. On je takođe mlađi od Federera i može da ima duplo više pobeda u finalima grend slemova od njega", kaže nekadašnja teniserka.

Ipak, ponovo se vratila igri Federera i izjavila da je sve ostalo posebna konverzacija, a da je Rodžer za nju "savršen" i da bi on trebao da bude nosilac GOAT titule. 

Ni reči nije bilo o srpskom teniseru Novaku Đokoviću, kojeg mnogi smatraju za najboljeg svih vremena.

On je čak na jednoj nezvaničnoj listi najboljih tenisera svih vremena na drugom mestu iza Federera, ali mu Švajcarac ne beži puno.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC