• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija za MONDO: Za Vuleta, dižem obje ruke!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučanin u dresu Sarajeva Nemanja Bilbija pomalo je razočaran što se njegov saigrač Vule Trivunović odlučio da okonča karijeru istakavši da bi uvijek podržao da postane sportski direktor Borca.

Nekadašnji napadač crveno-plavih i novosadske Vojvodine pogotkom protiv Čelika (3:1) se "ugradio" u osvojeni pehar Kupa Bosne i Hercegovine, koji je Sarajevo čekalo punih devet godina.

Za MONDO je priznao da je bio presrećan nakon gola, a posebno zbog osvojenog pehara.

"Imao sam čast da zatresem mrežu i da na neki način uđem u istoriju kluba, koji je bio bez trofeja punih devet godina. Prezadovoljan sam zbog toga, kao i svi na Koševu i sada smo na zasluženom odmoru", rekao je Bilbija na početku razgovora za naš portal.

Bilbija ima važeći ugovor na još godinu dana sa Sarajevom, gdje je za za kratko vrijeme postao jedan od miljenika najvatrenijih navijača - takozvanih "Hordi zla"…

"Ne znam jesam li baš 'miljenik', ali moram da priznam da sam od prvog dana s sarajevskim navijačima imao odličnu komunikaciju i hvala im na tome. Igrač sam Sarajeva, imam ugovor, ali neki kontakti su uspostavljeni", nagovijestio je Banjalučanin i mogući odlazak sa Koševa priznavši da je sve zavisi od rukovodstva Sarajeva…

"ZMAJEVI" PROLAZE GRUPU

Neizbježna tema je predstojeći Mundijal u Brazilu, gdje će izabranici Safeta Sušića imati istorijski nastup u okviru Grupe F. Za rivale će imati Argentinu, Nigeriju i Iran.

"Danas sam bio s Ognjenom Vranješom (reprezentativac BiH, koji će putovati u Brazil, prim.aut) pili smo kafu i pričali o predstojećem Svjetskom prvenstvu…Kao fudbaler i kao građanin BiH navijaću za ‘zmajeve’ da odu što dalje u Brazilu. Uvjeren sam da imaju velike šanse da prođu grupu. Mislim da je BiH odmah iza Argentine, pa s nestrpljenjem čekam početak Mundijala".

Njegov saigrač Vule Trivunović je odlučio da "okači kopačke o klin" zbog razdvojenosti od porodice, a svojim karakterom je zaradio da ga podjednako vole i Banjaluka i Sarajevo…

"Ako bi se Vuletu ukazala šanse da postane sportski direktor Borca, prvi bih stao u red da podržim tu inicijativu. On je jedan od najboljih ljudi koje sam u životu upoznao".

Interesantno je i to da je Vule iz Borca otišao na Koševo i ostao cijenjen i poštovan kod "Lešinara", a s druge strane Bilbija je put Sarajeva krenuo iz Novog Sada, a ne Banjaluke, a taj transfer je od najvatrenijih pristalica Borca "dočekan na nož"…

"Stvarno ne znam zbog čega je to tako…Ja sam otišao iz Borca prije četiri-pet godina, ali opet jasne su mi navijačke strasti i i ne zamjeram im zbog toga. A što se tiče Vuleta, vjerujem da ga u Sarajevu više cijene nego u Banjaluci", podvukao je napadač bordo tima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC