• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Kokot najveća prijetnja

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Slavija i Borac meč 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigraće u nedjelju od 16 časova, na Gradskom stadionu u Foči, bez prisustva gledalaca.

 BORAC: Kokot najveća prijetnja Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević Nakon petnaestodnevne prvenstvene pauze zbog obaveza reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, utakmicama 7. kola biće nastavljeno takmičenje u Premijer ligi BiH.

Većina premijerligaša period bez takmičarskih mečeva iskoristila je za odigravanje prijateljskih susreta, a Banjalučani su skoknuli do Zagreba, gdje su od istoimenog tima doživjeli minimalan poraz.

"Pauza u prvenstvu dobro nam je došla da popravimo kondiciju. Odigrali smo i utakmicu u Zagrebu, dali šansu svim igračima i sada nas očekuje paklen ritam utakmica srijedom i vikendom", rekao je Marinović, čija ekipa se u srijedu pobjedom protiv Brda iz Hambarina 3:1 plasirala u osminu finala Kupa Republike Srpske, a već u srijedu u šesnaestini finala Kupa BiH dočekaće zvorničku Drinu.

Borac će protiv Slavije, jedne od četiri neporažene ekipe Premijer lige BiH (Široki Brijeg, Zrinjski, Velež), imati težak zadatak.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević Tim iz Istočnog Sarajeva u prvih šest mečeva upisao je po tri pobjede i remija i sa 12 bodova čvrsto je pri vrhu tabele. Ipak, Banjalučani svoju šansu vide u činjenici da će zbog renoviranja stadiona u Istočnom Sarajevu, Slavija i na ovom meču biti domaćin u Foči, a susret će ponovo biti odigran bez prisustva gledalaca.

"Slavija je kvalitetna ekipa koja do sada nije poražena. Najveća prijetnja za nas će biti iskusni napadač Zoran Kokot, te mladi Anel Salković, koji pruža odlične partije i sigurno da nam neće biti lako. S obzirom da smo izgubili dva boda na domaćem terenu protiv Širokog Brijega, moraćemo tražiti bodove na strani. Nadam se da ćemo to uspjeti ostvariti protiv Slavije, koja ne igra na svom stadionu", istakao je kormilar crveno-plavih i naglasio da vjeruje da je prvenstvena pauza više koristila njegovoj ekipi, nego Slaviji, koja je bila u naletu u prvih šest kola.

Prvi strijelac Borca Joco Stokić (tri gola) uvjeren je u pozitivan rezultat.

"Rezultati Slavije dovoljno govore o kakvoj ekipi se radi. Pauzu smo iskoristili da se odmorimo, ali smo i dobro radili. Spremni smo za meč u nedjelju, daćemo sve od sebe i mislim da imamo dobre šanse da ostvarimo pobjedu", optimista je Stokić.

Vinko Marinović za duel sa Slavijom ne može računati samo na Mladena Žižovića, koji je protiv Širokog Brijega zaradio treću javnu opomenu.

Izvor: MONDO/Ilustracija

PAROVI 7. KOLA PREMIJER LIGE BIH:

Petak:
Olimpik - Mladost (16 časova),

Subota:
TRAVNIK: Travnik - Drina (16),
BIJELJINA: Radnik - Sloboda (16:30),
MOSTAR: Zrinjski - Zvijezda Gradačac (18),
ZENICA: Čelik - Sarajevo (19),
SARAJEVO: Željezničar - Vitez (19).

Nedjelja:
FOČA: Slavija - Borac (16),
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg - Velež (19).

TABELA: Široki Brijeg 14, Zrinjski 13 , Slavija 12, Željezničar 11, Olimpik 11, Velež 10, Sarajevo (-1) 9, Sloboda 9, Borac 7, Drina (-1) 6, Čelik 6, Mladost 5, Travnik 5, Vitez 4, Zvijezda Gradačac 3, Radnik 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC