• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tipičan poraz Slobode, ali nije Željo bolji"

Autor mondo.ba

Trener tuzlanske Slobode Denis Sadiković bio je vidno razočaran zbog domaćeg poraza od Željezničara (1:2) u osmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sarajlije su slavile na "Tušnju" rezultatom 1:2 u utakmici u kojoj je "bilo svega": Šansi, golova, žestokih startova, prekida i navijačkog divljanja…

"Ovo je bila tipična 'naša' utakmica gdje nam protivnik u prvih 45 minutu nijednom nije šutirao ka golu. Umjesto da mi imamo prednost poslije prvog dijela u nastavku primimo opet tipično naše golove, jako ružne, koji su bili proizvod naših grešaka. Poslije toga nam se igra raspala sve do pauze, koja nam je dobro došla i koja nas je podigla. Dali smo gol, imali smo 15 minuta do kraja da postignemo drugi, ali nismo uspjeli. Nije nas pobijedila bolja ekipa, neka misli ko god šta hoće", rekao je Sadiković i dodao da je spreman da podnese ostavku ukoliko to rukovodstvo Slobode zatraži.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Njegov kolega sa klupe Želje Admir Adžem čestitao je svojim izabranicima na velikoj pobjedi.

"Kao što smo i najavili, došli smo u Tuzlu po bodove iako smo imali puno kadrovskih problema pred utakmicu zbog viroze. Ali moram da čestitam momcima na dobroj igri i zalaganju. Na žalost mnogo nas je poremetio incident na tribinama, primili smo gol i stvorili sebi nervozu, ali uspjeli smo da i uz malo sreće na kraju zabilježimo pobjedu", rekao je Adžem i na kraju čestitao Slobodi na fer i korektnoj borbi uz želju da istvari svoje zacrtane ciljeve.

Željezničar se ovim trijumfom popeo na drugu poziciju sa tri boda manje od vodećeg Širokog Brijega (20), dok je Sloboda iz dosadašnjih osam mečeva sakupila svega devet bodova i nalazi se na devetom mjestu na tabeli.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC