• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spasojević: Lukajić najbolja opcija

Autor mondo.ba

Predsjednik Igokee Boris Spasojević smatra da je povratak Željka Lukajića na klupu šampiona BiH trenutno najbolje rješenje za Aleksandrovčane.

 Spasojević: Lukajić najbolja opcija Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Željko Lukajić (56) po drugi put nakon 2007. godine sjediće na klupi Igokee.

Nakon raskida saradnje sa dosadašnjim trenerom Vladom Jovanovićem, iako je njegov pomoćnik Milutin Latinčić bio opcija, za prvog trenera uprava "igosa" imenovala je Lukajića.

"Lukajić je najbolja opcija u ovom trenutku. Od šest, sedam imena koja su nam nudili menadžeri, izabrali smo Željka, kako zbog stručnih, tako i zbog ljudskih kvaliteta. Vjerujem da je on trajno rješenje za rad sa mladim snagama, na koje želimo da se oslonimo u budućnosti", naglasio je za "Press RS" predsjednik Aleksandrovčana Boris Spasojević.

Klupske ambicije ostaju iste.

"Nikoga neću da optužujem za poraze u tri utakmice koje nismo smjeli izgubiti. Naša pozicija u ABA ligi je kompromitovana, ali imamo vremena da se vratimo na mjesto koje nam pripada, a to je sredina tabele. Prioritet je i dalje odbrana titule", istakao je prvi čovjek Igokee.

Igokeu do kraja 2014. godine očekuje još šest mečeva, od čega čak četiri na domaćem parketu. U Laktaše stižu Levski, Cibona, Mega Leks i Zadar, dok će u gostima igrati protiv lidera Crvene zvezde, te podgoričke Budućnosti.

Nakon devet kola, tim iz Aleksandrovca ima dvije pobjede i sedam poraza, a u 10. kolu, u nedjelju u Laktaše stiže Levski iz Sofije, posljednjeplasirani tim lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC