• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Desno krilo Borca m:tel: Pet razlike nije mnogo

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel uprkos porazu od Meškov Bresta 31:36 (11:18) u pretposljednjem meču prvog dijela SEHA lige nemaju za čim za žale jer su Bjelorusi u ovom trenutku mnogo bolja ekipa.

 Desno krilo Borca m:tel: Pet razlike nije mnogo Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Banjalučani su se publici u "Boriku" predstavili u odličnom svjetlu nošeni frenetičnim navijanjem "Lešinara", koji su ponovo bili osmi igrač "Velikanu iz Gospodske".

Ipak, brojni problemi s kojima se klub suočava, prvenstveno finansijske prirode stavio je u zapećak sve druge dobre stvari oko rukometaša Borca m:tel.

Najsvijetlije ime sinoćnje večeri u "Boriku" bio je Milan Đukić, najefikasniji akter utakmice sa bjeloruskim šampionom sa devet pogodaka iz deset pokušaja.

"Meškov je uspio da se odlijepi već poslije 20-ak minuta utakmice i nije im bio preveliki problem da prednost zadrže do kraja. Oni su bolja ekipa, što su dokazali u Banjaluci. Nisam zadovoljan jer smo izgubili, ali opet poraz od pet razlike protiv ovakvog tima nije prevelik", rekao je desnokrilni rukometaš Borca m:tel poslije sinoćnje utakmice regionalnog takmičenja.

Gol manje na susretu postigao je kapiten Bjelorusa, hrvatski reprezentativac Ljubo Vukić, koji je poput trenera Željka Babića naglasio fantastičnu atmosferu u dvorani "Borik".

"Opravdali smo ulogu favorita u prvih 45 minuta, ali moram se složiti s trenerom Babićem, da nismo ostali fokusirani do samog kraja. Uživao sam igrati u Banjaluci, navijači su bili sjajni. Ovdje je uvijek veliki 'gušt' igrati", rekao je Vukić, čiji se tim popeo na četvrto mjesto na tabeli SEHA lige sa skorom od šest pobjeda i dva poraza.

Na drugoj strani, crveno-plavi ostaju pretposljednji sa po jednim trijumfom i remijem uz čak devet neuspjeha.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC