• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porazi se nižu, Srbi se mire s njima...

Autor mondo.rs

I selektor Ćurčić je u pravu kada kaže da se kod igrača nakupilo straha od poraza. Ostaje samo pitanje zašto ih on za utakmicu priprema riječima: "I ako izgubimo od kvalitetne reprezentacije Poljske, nije strašno"?

Treći uzastopni poraz reprezentacije Srbije i šesti pod vođstvom aktuelnog selektora Radovana Ćurčića u posljednjih devet mečeva, uz pobjede nad nejakima Azerbejdžanom, Jermenijom i Albanijom.

Ali...

"Vidjećemo, analiziramo, radimo, činimo sve da svari budu bolje. I biće, siguran sam da će sve ono što ulažemo, da se vrati", zaključio je selektor Ćurčić sinoć u Poznanu, gde je Srbiju posle Portugalije (1:2) i Češke (4:1) porazila i Poljska (1:0).

"Orlovi", bez Dušana Tadića i Nemanje Gudelja, koji su još uoči okupljanja jedne od dvije najjače reprezentacije koje neće igrati narednog ljeta na Evropskom prvenstvu u Francuskoj poručili da se više neće odazivati dok će Ćurčić tu, spremaju se za put u Estoniju gdje će, nadamo se, biti efikasniji i neku od šansi pretvoriti u gol.

"Uvukao se neki strah još od kvalifikacija, evidentno je da imamo još uvijek problema u završnici napada. Stvaramo prilike, vidjeli smo dosta dobrih akcija, udaraca, ali nismo postigli gol. Stojiljković je odigrao dobro, možda bi Mitrović dao veći doprinos, probali smo i sa Đuričićem, mnogo je htio", rekao je Ćurčić nakon meča sa 31. reprezentacijom na FIFA rang listi koja je bila bolja i za gol efikasnija od Srbije, 50.

"Rekao sam u najavi utakmice da i ako izgubimo od ovako kvalitetne reprezentacije Poljske, odnosno ako igrači ispune ono što smo tražili od njih, neću mnogo žaliti i mislim da nismo zaslužili poraz, poslije svega što smo pokazali", izjavio je Ćurčić, koji tvrdi da se kod igrača uvukao strah, međutim stiče se utisak i iz njegovog izlaganja da su svi u srpskom timu, uključujući i selektora, bili spremni na "poraz od ovako kvalitetne reprezentacije Poljske".

Kvalitet Poljaka nikako nije sporan, naprotiv, ali ruku na srce malo ko se danas priprema za utakmicu riječima da nije strašno izgubiti...

No, uistinu, bilo je dobrih stvari u igri reprezentacije Srbije!

"Bilo je dosta dobrih stvari, imali smo veliki broj prilika, ali i dalje ne vjerujemo da možemo da dobijemo utakmicu, igrači kao da su izgubili vjeru. Uvjeren sam, međutim, da će sve ovo jednom doći na naplatu", rekao je selektor Ćurčić.

Zaključio je...

"Vidio sam pošten, profesionalan odnos igrača i ponoviću, u najmanju ruku zaslužili smo da ne izgubimo ovaj meč".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC