• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pep potvrdio "Kolin" transfer

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije i definitivno stiže u Romu.

Pitanje je dana, možda i sata, kada će Aleksandar Kolarov i zvanično postati fudbaler Rome. Povratak srpskog reprezentativca u Rim, gde je od 2007. do 2010. nastupao za Lacio, potvrdio je i trener Mančester sitija, Pep Gvardiola.

"Kola mi je mnogo pomogao u prošle sezone po pitanju mnogih stvari, ali pojavila se prilika da se vrati u Rim, o čemu je razgovarao sa mnom i sa ljudima iz kluba, saopštivši nam da želi da ide. Ne volim da radim sa igračima koji ne žele da ostanu i zato je rastanak najbolja opcija za sve",poručio je trofejni stručnjak i dodao:

"Želim mu sve najbolje, jer je stvarno odličan momak. Imali smo sjajnu saradnju, drago mi je što sam imao priliku da ga treniram i želim sve najbolje njemu i njegovoj porodici".

Odlazak Kolarova stvoriće "rupu" u timu Mančester sitija na poziciji levog beka, pa su "građani" već neko vreme u potrazi za zamenom.

"Potrebna su nam još dva ili tri odbrambena igrača. Pošto je Kolarov blizu odlaska u Romu, trenutno nemamo nikoga na mestu levog beka.

Engleski mediji navode da će Siti od transfera Kolarova u Romu zaraditi oko sedam miliona evra, a kao želja Pepa Gvardiole pominje se Bendžamin Mendi iz Monaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC