• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić i nesportske: Treba da idem kod psihijatra!

Autor mondo.rs

Duhovit odgovor iskusnog košarkaša o učestalim nesportskim faulovima. "Sve je to u žaru borbe", dodaje Pero Antić.

Košarkaši Crvene zvezde napravili su preokret u Areni i savladali Makabi (87:84) za skor 2-2 nakon četiri meča u ovogodišnjem izdanju Evrolige.

Na krilima fenomenalnih partija Tejlora Ročestija (22) i Džejmsa Feldina (19), Crvena zvezda je "lomila" tim iz Izraela, a dobar doprinos, pre svega energijom i iskustvom, dao je i Pero Antić koji je meč završio sa sedam poena - uz dve bitne pogođene trojke.


Makedonac je naveo da ekipa mora da nastavi da se bori i da igra "svoju igru", te je čestitao publici na odličnom navijanju tokom čitavog meča, da bi objasnio i zbog čega je napravio nesportski faul na Džoni Boldenu tokom prvog poluvremena... 

"Ili bi momak zakucao ili bih ja napravio faul. Ne treba dozvoliti da se zakuca u ovoj hali i da se 'besi' po obručima", kazao je Antić koji je na komentar o učestalim nesportskim faulovima, kojih je bilo i u ABA ligi, duhovito odgovorio: "Treba da idem kod psihijatra! U žaru se prave greške... Gledaću da ih smanjim".

Ovo je još jedna neizvesna završnica Zvezde u Evroligi, a ovoga puta je upisana pobeda, koja će mnogo značiti mladom timu.

"Pokazujemo karakter od najmlađih do najstarijih. Velika pobeda za samopouzdanje. Treba da nastavimo sad u ABA ligi, koja je naš cilj, da igramo dobro, kao i u Evroligi".

Nije želeo da kaže šta je trener Alimpijević rekao na poluvremenu...

"Šta se desi u svlačionici - ostaje u svlačionici. Rekao je nešto dobro čim smo reagovali i pobedili", kazao je Antić i naveo da je na kraju u svlačionici bilo mnogo veselije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC