• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Sramna sprega FSS i Partizana

Autor mondo.rs

Crveno-beli se oglasili saopštenjem posle utakmice "večitog rivala" u Čačku.

 Saopštenje FK Crvena zvezda o suđenju Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS Sudijske odluke iz Čačka, sa utakmice Borac - Partizan 1:2, kao što se i moglo naslutiti podigle su prašinu.

Kontroverzne odluke Novice Anđelovskog iz finiša susreta, pri rezultatu 1:1 izazvale su reakciju Crvene zvezde, čiji su se čelnici oglasili saopštenjem dostavljenom medijima.

"Sramna sprega FSS i FK Partizan se nastavlja", navodi se na početku.

"Sudijska bruka koja se desila večeras u Čačku samo je nastavak scenarija i režije iz prošle sezone kada je Crvenoj zvezdi, koja je čitavu sezonu bila prva na tabeli sa šest bodova prednosti, titula oteta u finišu prvenstva. Ćutali smo i trpeli evo 15 utakmica ove sezone, ali na ćutanje nemamo više pravo zbog armije Zvezdinih navijača, zbog slavne istorije našeg kluba i velike budućnosti koju planiramo", ističu crveno-beli.

Na stadionu Rajko Mitić smatraju da pred sobom imaju dva protivnika u borbi za titulu:

"Partizan i FSS i će sve učiniti da nas zaustave. Zato pozivamo zvezdaše da sada budu uz klub svom snagom, jer se moramo sačuvati od ove podmukle kampanje da se Zvezda sruši. Pljačka u režiji FSS se nastavlja i ove sezone, iz utakmice u utakmicu FK Partizan ima sudijsku pomoć i vetar u leđa. Sve je isto kao u vreme bivšeg predsednika FSS (Tomislav Karadžić, prim.aut). U stvari sada je još gore, sadašnji predsednik FSS (Slaviša Kokeza, prim.aut) direktno i delegira i ocenjuje sudije Superlige, a to što se on krije iza raznih komisija ne može nikoga da prevari".

Za kraj, upućeno je i konkratno pitanje Slaviši Kokezi.

"Postavljamo otvoreno pitanje predsedniku FSS: da li je njegovo naređenje i ove sezone da FK Partizan mora biti šampion. Da li njemu uspešna Crvena zvezda toliko smeta da on ne dozvoljava Crvenoj zvezdi da bude šampion?".

Podsetimo, Partizan je do pobede došao golom Zorana Tošića iz slobodnog udarca duboko u sudijskoj nadoknadi, a prethodno isti igrač nije iskoristio penal u 88. minutu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC