• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Odlazak u Sarajevo mi je spasio život

Autor mondo.ba

Selektor košarkaša Bosne i Hercegovine Duško Vujošević ponovio je da ne može da živi bez košarke. "Doza koju dobijam u Bosni me drži u još uvijek aktivnom stanju".

 Duško Vujošević: Odlazak u Sarajevo mi je spasio život Izvor: MONDO/Samir Cacan

U intervjuu za beogradski nedeljnik "NiN", koji je napisala Olja Bećković, Vujošević se dotakao mnogih "anomalija" u društvu Srbije, ali i pričao o svom zdravstvenom stanju...

"Sad idem ka transplantaciji bubrega. Imam šećer i isto kao što mi je potrebna dnevna doza insulina, tako mi je potrebna i određena količina košarke da bih živio. Doza koju sam dobijao kao selektor u BiH drži me u aktivnom stanju. Taj odlazak u Sarajevo, gdje sam dobio priliku da budem u dodiru sa mladim talentovanim igračima, mi je spasio život", izjavio je između ostalog Vujošević.

Selektor BiH se osvrnuo i na nedavne "prozivke" navijača Zvezde uperene prema slovenačkom košarkašu porijeklom iz Banovića Alenu Omiću...

"Mislim da je u pozadini pokušaj rušenja (Nebojše) Čovića u okviru dvorskih igara koje vode (Aleksandar) Vučić i njegov brat. Nije lako Čoviću".

Na konstataciju Bećkovićeve da Vujošević zvuči kao da "staje na stranu prvog čovjeka Crvene zvezde", Vujošević je odgovorio: "Donekle".

Kormilar "zmajeva" je potom priznao da "jeste na strani Čovića u zamišljenoj utakmici između njega i predsjednika Srbije".

"Ja navijam za Čovića", dodao je Dule, ali je i naglasio da (Vujošević: Navijam za Čovića) nikako ne smije da bude naslov intervjua.

"Nemojte, ima ljudi koji čitaju samo naslove, ko zna šta bi mogli pomisliti", istakao je između ostalog Vujošević u intervjuu za "NiN".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC