• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lopetegi u Madridu: Najtužniji i najsrećniji

Autor mondo.rs

Evo šta je rekao novi trener Real Madrida na promociji, a samo dan po povratku sa Svetskog prvenstva, gde je trebalo da vodi Španiju.

Juče u Rusiji, a danas u Španiji. Juče mu bio najtužniji, a danas najsrećniji dan u životu.

Tako je svoje trenutno stanje opisao Đulen Lopetegi, trener koji je trebalo da vodi "crveni furiju" kao novoj svetskoj tituli, ali je dan uoči početka Mundijala i dva pre prve utakmice Španije u Rusiji smenjen.

Smenio ga je predsednik Fudbalskog saveza Španije, ali ga je Florentino Perez pre toga postavio za trenera Real Madrida, što je i bio razlog ljutnje čelnika nacionalnog saveza i ekspresne smene.

Lopetegi je u četvrtak predstavljen medijima.

"Najtužniji dan u životu bio mi je onaj kada mi je majka umrla, jučerašnji dan je prvi naredni na toj listi, a danas mi je najsrećiji u životu", rekao je Lopetegi.

Pričao je i o lojalnosti...

"Lojalnost znači govoriti istinu. Želeo sam da se obratim na pres konferenciji istog dana, ali je predsednik Rubijales bio daleko, tako da sam ga morao čekati. Kada je u pitanju ono što se dešavalo za tih nekoliko sati, stvarno nisam bio u toku", pokušavao je novi trener Reala da opravda sebe.

Predsednik Saveza Rubijales nalazio se u Moskvi kada je preko medija saznao da je selektor potipisao ugovor sa Realom. Hitno se vratio u kamp reprezentacije, smenio Lopetegija i postavio direktora Fernanda Jera za selektora.

"Real i ja smo da budemo iskreni prema svima i da javno objavimo naš dogovor. Skrivanje istog bi bilo loše", tvrdi Lopetegi.

Međutim, sve se završilo loše po Špance.

"Želeli smo sve pojasniti kada bude konkretno, a ne pre toga. Predsednik mi ječestitao i bio je prijatan, ali ne znam šta se onda desilo. Veoma sam odan svojim odgovornostima. Miran sam. Svi smo poprilično mirni. Poneli smo se iskreno i profesionalno. Druga stvar je što predsednik želi da se ponaša na određen način. To stvarno ne znam i ne zanima me. Želeo bih da je Rubijales uradio neke stvari na drugačiji način, ali vreme ne možete vratiti. Uvereni smo da smo sve uradili iskreno i čisto", dodao je Lopetegi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC