• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić o Zvezdi: To su trikovi, ali sarađivaćemo

Autor mondo.rs

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić o informacijama u vezi sa sumnjivim okolnostima u vezi sa utakmicom Pari Sen Žermen - Crvena zvezda u Ligi šampiona. "Ako se dokaže, biće najstrožih kazni", poručuje.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "vrlo skeptičan" prema optužbama o navodnom namještanju rezultata utakmice između Crvene zvezde i francuskog Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, ali da će državni organi ispitati svaku mogućnost i da će sarađivati sa Interpolom i francuskim istražnim organima na tom slučaju.

Nakon sastanka sa premijerkom, Vučić je rekao da misli da je to "još jedan od trikova", ali da je to samo njegovo mišljenje i poručio da će biti kažnjen svako ko je eventualno učestvovao u bilo čemu nezakonitom

"Ako je to neko učinio - biće najstrože kažnjen. Ali ja mislim da je to samo još jedan od trikova. Otom-potom", rekao je Vučić. 

Povodom pisanja francuskog lista "Ekip" (L'Equipe) o navodnom klađenju čelnika Zvezde na poraz od pet golova razlike od PSŽ-a, Vučić je rekao da je srpska policija obaviještena od Interpola da se vodi postupak i da su sve informacije u Francuskoj i dodao da srpska policija danas očekuje da dobije određene informacije iz te zemlje.

"Da li će da ih isporuče, to ćemo vidjeti", rekao je Vučić i dodao da to što je on skeptičan prema cijeloj priči ne znači da neće biti ispitana svaka mogućnost da se to desilo.

Vučić je ponovio da će državni organi Srbije svakako ostvariti svaku neophodnu saradnju i sa Interpolom i sa francuskim državnim organima.

Istraga o ovom slučaju, a mediji su objavili da su i francusko Tužilaštvo, kao i UEFA već pokrenuli postupak, trebalo da pokaže da li je zaista bilo nedozvoljenih radnji o čemu je pisao "Lekip", a potom i još neki evropski mediji (poput španske "Marke"), a ako se pokaže da jeste - koji je to čelnik Zvezde probao da uplati čak 5 miliona evra na poraz svog tima.

Zvezda je, u međuvremenu, odbacila ove optužbe i odlučila da angažuje tim advokata koji će analizirati pravne mogućnosti za tužbu protiv "Lekipa"  i zaštitu kluba.

Treba sačekati ishod istrage.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC