• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčevo drugo poluvrijeme zabrinulo Rumune

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Rukometaši ČSM Bukurešta nakon prvog poluvremena pomislili su da će lako izaći na kraj sa rukometašima Borca m:tel i mislima su već bili na derbiju sa Konstancom. Ipak, Banjalučani nisu mislili tako...

 Rukometaši ČSM Bukurešta slavili, ali nisu zadovoljni Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Kada je poslije uvodnih 30 minuta prvog meča četvrtfinala EHF Čelendž Kupa, između ČSM Bukurešta i Borca m:tel, na semaforu stajalo 16:7, svi u taboru domaćina vjerovatno su mislili da je tada već sve riješeno i da ih očekuje lagan prolaz u polufinale ovog takmičenja.

Ipak, s tim se nisu složili u taboru banjalučkog tima.

Rukometaši Borca m:tel nisu se predali, već su svim silama od prvog minuta nastavka krenuli ka golu rivala i to im se i te kako isplatilo.

"Crveno-plavi" na kraju jesu poraženi, ali šest golova sigurno nije zaostatak koji se ne može nadoknaditi u grotlu "Borika", gdje će rukometaši rumunskog tima, osim rivala na terenu, imati protivnika i na tribinama.

Trener golmana ČSM Bukurešta Mario Blažević, inače nekadašnji čuvar mreže Borca m:tel, sigurno da može biti zadovoljan partijom njegovog pulena na golu Rumuna Jakuba Krupe, koji je sa 11 intervencija pomogao svom timu da dođe do slavlja.

To slavlje sigurno bi bilo izraženo manjom razlikom da češki golman nije briljirao, naročito u prvom poluvremenu.

"Prvo poluvrijeme odigrali smo odlično, a možda i ne bi bilo tako dobro da Jakub nije tako branio. Imao je više od 50 odsto odbranjenih šuteva. U nastavku mislim da su se momci malo opustili i nismo završili onako kako je trebalo da uradimo. Sve je otvoreno, ovo je samo prvo poluvrijeme", poručio je Blažević.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sigurno da je rukometašima rumunskog tima prenio informacije šta ih za sedam dana očekuje u Banjaluci.

"Još prije ove utakmice rekao sam im šta ih čeka u 'Boriku' i baš zato smo u prvom meču nastojali da dođemo do što ubjedljivijeg slavlja. Ali, tako je kako je. Bojan Ljubišić branio je odlično i svojim momcima dao sigurnost u drugom poluvremenu. Vidjećemo šta će biti u Banjaluci", rekao je Blažević.

Borac m:tel i ČSM Bukurešt revanš meč odigraće naredne subote, u dvorani "Borik", gdje će rumunski tim braniti prednost od šest golova (25:19).


MONDO U RUMUNIJI

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sarkozić

Drug Hana je naš Tito....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC