• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko se na Sančeza opeče, sumnja i u De Heu

Autor mondo.rs

"De Hea, zaboravi na povišicu i novi ugovor", stav je Mančester junajteda posle onoga što se desilo sa Čileancem.

Koliko samo problema oko Mančester junajteda!

Klub od odlaska Sera Aleksa Fergusona nikako da stane na noge, osvajanje Lige Evrope sa Murinjom i pobeda nad PSŽ-om sa Solskjerom u Ligi šampiona samo su zamaskirali stvarne poteškoće unutar struktura kluba, a čini se da svakog dana ispliva po jedna nova...

Ne zna se šta će biti sa Aleksisom Sančezom, Polom Pogbom i Romeluom Lukakuom, čak ni sa trenerom, dok je izgleda definitivno "puklo" u pregovorima sa golmanom.

David de Hea nije imao ništa protiv opcije ostanka na "Old Trafordu" i za tako nešto zahtevao je da postane najplaćeniji igrač ekipe sa 300.000 funti na nedeljnom nivou, ali je direktor Ed Vudvord odlučio da odbije njegov zahtev.

Obojica su se nosila principom Aleksisa Sančeza.

Čilenac je po dolasku iz Arsenala dobio najveći ugovor, što De Hea isto misli da zaslužuje u ovom trenutku na godinu dana pre isteka aktuelnog, dok Vudvord ne želi da pogreši baš kao što je sa Sančezom - jednim od najvećih promašaja u istoriji kluba.

Aleksis Sančez zarađuje 500.000 funti nedeljno, potpisao je ugovor na četiri i po godine, a s obzirom na njegov mizeran igrački učinak i visoku platu - niko neće da ga odvede iz kluba.



Rukovodioci "crvenih đavola" očigledno nisu zadovoljni padom forme kod Davida de Hee i strahuju da bi ostali "zarobljeni" s njim na golu u narednim godinama, uz ogromna primanja, ali sigurno da postoje klubovi koji će probati da iskoriste to što je od sada na popustu.

Njihova ideja je da ga zameni Jasper Silesen, drugi golman Barselone, kome je dosta da bude u senci Ter Štegena, neprikosnovenog među stativama.

Holanđanin, koji je odlično branio na Svetskom prvenstvu 2014. godine, dugogodišnja je želja Junajteda, još iz doba dok je u klubu bio Luj van Gal, a sada mu nude "izlaz" i mesto prvog čuvara mreže.

Za tri sezone na "Nou Kampu" branio je na samo 30 mečeva...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC