• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šesti "igrač" Toronta je Drejk: Provocirao i Grina

Autor mondo.rs

Žalili su se i Baksi, ali nije to smirlilo Drejka koji je u pojedinim trenucima utakmice finala plej-ofa pokušao da bude veća zvezda od igrača.

Kanadski reper Drejk najpoznatiji je navijač Toronta i neretko ćete ga videti kako u "Scotiabank areni" iz prvog reda kraj terena, i to vatreno, bodri svoje miljenike.

Žalili su se igrači Milvokija da ih je ometao tokom utakmica, tražili od NBA lige da preuzme neke korake protiv njega, međutim Drejk je isto nastavio i u finalnoj seriji plej-ofa koja je sinoć počela u Torontu protiv branioca titule Golden Stejta.

Nakon pobede koju su odneli Reptorsi (118:109), Drejk se unosio u lice Grinu, ali se završilo samo na verbalnoj razmeni koju su za svaki slučaj "prekinuli" igrači Voriorsa.

Drejk i Grin
Izvor: YouTube/House of Highlights


Zanimljivo je da je Drejk na utakmicu došao u dresu Toronta koji je nosio Del Kari, dok na ruci ima istetovirano ime njegovog sina Stefa Karija, kao i Kevina Durenta. Ipak, nosio je traku kojom je prekrio te tetovaže.

"Imate li možda pitanje o košarci?", rekao je Grin na konferenciji i posle pauze nastavio.

"Nije baš da je to bila sukob... Nisam ga čuo šta je rekao, niti on mene, a nije bilo ni guranja. Malo smo vikali, ali ne mogu da kažem da je to sukob. Za mene lično nije".

Prethodno je najbolji defanzivac lige rekao da se ne plaši Drejka jer ne igra košarku, ali čini se da je kanadski reper ponašanjem ipak nametnuo sebe kao bitnog činioca u finalnoj seriji plej-ofa NBA lige - iako ne drži loptu u rukama.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC