• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salcburg je HIT - Šta znaju klinci ko je šampion!

Autor mondo.rs

Šou na Enfildu u režiji domaćih, ali i impresivnih debitanata iz Austrije.

Nakon što su ga klubovi iz ovih krajeva (Rijeka, Dinamo, Zvezda) godinama saplitali na posljednjoj prepreci pred Ligom šampiona, Red Bul Salcburg konačno je dočekao debi.

I pruža Evropi pravi šou!

Poslije atraktivne pobjede protiv Genka na startu takmičenja (6:2), ekipa američkog trenera Džesija Marša odigrala je meč za pamćenje i ove srede. I to na terenu šampiona Starog kontinenta:

Liverpul - Salcburg 4:3 (3:1)

Iako je tim Jirgena Klopa imao velikih 3:0 u 36. minutu golovima Sadio Manea, Endrjua Robertsona i Mohameda Salaha, gosti iz Austrije izjednačili su za manje od četvrt časa fudbala!

Korejac Hvang Hi-Čan (23) smanjio je zaostatak na 3:1 nakon što je majstorski "slomio" Virdžila Van Dajka, Japanac Takumi Minamino "otvorio" je meč golom za 3:2 u 56, a onda je u igru ušao norveški biser Erling Braut Haland i poslije nekoliko minuta postavio za iznenađujućih 3:3!

Već traženi napadač stigao je minulog ljeta iz Moldea nakon što je na jednoj utakmici "Mundijalita" dao čak DEVET golova, a večeras je doživio da zaigra na terenu na kojem je nekad nastupao i njegov otac, bivši premijerligaški fudbaler Alf Inge Haland.

Da bajka Red Bula ne bude zaokružena bodom ipak se pobrinuo Mohamed Salah, trkom kroz odbranu gostiju u 69. minutu i spremnom reakcijom na dodavanje Roberta Firmina za konačnih 4:3.

Ipak, nakon meča aplauze su dobili i domaći i gosti, pa je bilo simpatično vidjeti kako Jirgen Klop trijumfalno otpozdravlja navijačima zbog trijumfa, dok isto to radi i američki trener Marš, koga je Red Bul Salcubrg "povukao" ovog ljeta iz stručnog štaba Red Bul Lajpciga, nakon što se prethodno tri godine spremao i dokazivao na klupi Red Bul Njujorka.

Bila je ovo utakmica zbog koje se uživa u Ligi šampiona!

Pročitajte sve rezultate 2. kola Lige šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC