• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda raspucana, Miloš Krasić bodrio Trepču

Autor mondo.rs

Zvezda se bez problema plasirala u osminu finala Kupa Srbije. Četiri gola Veljka Simića, prvenac Van La Pare, prvi seniorski minuti za Burmaza i Pantovića.

 Zvezda-Trepca-kup-Srbije Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je posljednji učesnik osmine finala Kupa Srbije.

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, Crvena zvezda - Trepča 8:0 (2:0). Četvorostruki strijelac bio je Veljko Simić, po jedan gol dali su Van La Para, Aleksa Vukanović,Miloš Vulić i Tomane.

Vreijdno pomena je da su prve seniorske minute u crveno-bijelom dresu upisali poletarci Borislav Burmaz i Miloš Pantović.

***UČESNICI OSMINE FINALA KUPA SRBIJE: Partizan, Crvena zvezda, Proleter Novi Sad, Teleoptik, Radnički Niš, Mladost Lučani, Inđija, TSC, OFK Beograd, Sinđelić, Vojvodina, Bačka, Čukarički, Mačva, Sparta i Radnik.

Uoči utakmice predstavnici Trepče sa sjevera Kosova i Crvene zvezde razmijenili su poklone. Crveno-bijeli su dobili ikonu na dar.

Meč je trebalo da bude odigran na Kosovu, ali su kosovske vlasti zabranile ulazak na teritoriju pokrajine fudbalerima i stručnom štabu Zvezde.

Zvezda je povela već u 3. minutu kada je Simić, na centaršut Jevtovića zatresao mrežu Trepče. Isti igrač je povisio u 28. minutu, na asistenciju Žandera. Početkom drugog dijela još jedan gol Simića, poslije dodavanja Vukanovića (49. minut).

Samo minut kasnije četvrti gol za Zvezdu - strijelac je bio Van La Para. Njegov prvenac u crveno-bijelom dresu. U 54. minutu i Aleksa Vukanović se upisao u strijelce. Centrirao je Žander, a Vukanović glavom za peti gol crveno-bijelih.

Još jednom, četvrti put, Simić je zatresao mrežu Trepče u 61. minutu. Ovog puta asistent mu je bio Tomane. Sedmi gol za Zvezdu postigao je Miloš Vulić, a osmi Tomane, kojem je asistirao Vulić.

Meč u Staroj Pazovi pratio je i nekadašnji reprezentativac Miloš Krasić koji je došao da bodri svoju Trepču, klub u kojem je počeo da uči fudbal.

"Osjećaj je predivan, došao sam da podržim našu Trepču. Ljudi iz Trepče su oduševljeni prijemom. Došao sam da ih podržim, dobro se bore. Presrećni su što danas igraju protiv Crvene zvezde", rekao je Krasić, dodajući da mu je krivo što utakmica ipak nije odigrana na Kosovu i Metohiji.

Moguće je da će se u budućnosti baviti trenerskom karijerom.

Prati i mečeve Zvezde i Partizana u evropskim takmičenjima.

"Fenomenalno igraju, to je dobro za srpski fudbal. Pravi su predstavnici naše zemlje u Evropi, nadam se da će biti još dobrih rezultata. Nadam se i ubijeđen sam da će i reprezentacija njihovim stopama", rekao je plavokosi "Džekson iz Kosovske Mitrovice".

CRVENA ZVEZDA
: Popović - Jevtović, Žander, Pankov, Babić - Jovančić, Vulić, Simić (od 80. minuta Pantović), Vukanović (od 70. minuta Burmaz), Van La Para (od 58. minuta Garsija) - Tomane.

TREPČA: Milentijević - Ilić, Mihajlović, Pronek, Tomić - Trajković, Milošević, Idrizović, Radojević, Šobat - Pantović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC