• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčevi igrači: Publiko, izvini, bili smo loši

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca svjesni da su podbacili u meču za treće mjesto kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona protiv Lajonsa i razočarali ljubitelje rukometa u Banjaluci.

 Rukometaši Borca: Izvinite zbog loše igre Izvor: MONDO / Vedran Ševčuk

Borac je učešće na turniru u Banjaluci završio četvrti, poslije poraza od Limburg Lajonsa 33:29.

Srednji bek Stefan Janković, koji je postigao osam golova na ovom meču, izvinio se Banjalučanima zbog loše partije Borca m:tel.

"Želim da se izvinim malobrojnoj publici koja je došla da nas podrži, nismo pružili igru na našem nivou. Juče smo se fizički i emotivno potrošili u polufinalu. Ostaje nam da se što bolje spremimo za utakmice koje dolaze. Nažalost takmičenje u EHF kupu krećemo od drugog kola, ali nadam se da ćemo uspjeti da se dignemo i da izborimo grupnu fazu", rekao je Janković.

Njegov saigrač Davorin Vujović bio je prilično neraspoložen poslije meča, na čemu mu na kraju krajeva ne možemo ni zamjeriti.

"Izgubili smo bezveze. Loše,loše smo odigrali. Nismo uspjeli u onom što smo se dogovorili. Nismo pokrivali, nismo se vraćali, nismo imali šanse protiv njihove odbrane 3-2-1, morali smo igrati jedan na jedan, nismo pravili akcije. Loša odbrana u prvom poluvremenu, a loš napad u drugom. Odbranu u drugom poluvremenu nismo ni stigli da igrati zbog njihovih brzih centara", kratko je prokomentarisao za MONDO pred ulazak u svlačionicu.

Izvor: MONDO / Vedran Ševčuk

Na drugoj strani Holanđani su slavili...

"Bila je teška utakmica. Gledali smo juče Borac protiv Alple i mislim da su oni imali teži posao u polufinalu. Borac je krenuo dobro, mi ne, igrali smo previše individualno. Kada smo krenuli da igramo kao tim i kada smo poboljšali odbrani krenuli smo i da više pogađamo u napadu", rekao je Ivo Stajns, jedan od najboljih igrača Limburg Lajonsa na turniru.

On se složio da je njegova ekipa više željela pobjedu.

"Rekao sam momcima prije utakmice da onaj ko više bude želio pobjedu on će pobijediti. Imali smo jako dobrog golmana, kao i juče, ovo je vrlo dobar uspjeh za nas".

Izvor: MONDO / Vedran Ševčuk

Junak holandske ekipe bio je golman Luk Hoiting, koji je branio sve šuteve, a u jednom trenutku imao stopostotan učinak kada su odbrane sedmeraca u pitanju – 4 od 4.

"Borac je fizički jak tim, ali mi smo znali šta treba da radimo, mi smo brži i pravili smo dobar pritisak u odbrani. Radujem se igranju u 3. kolu EHF kupa, jer mi smo svi studenti, imamo poslove i to je za nas veoma značajan uspjeh", rekao je Hoiting.

"Hvala Banjaluci na izuzetnom gostoprimstvu, bilo nam je jako lijepo. Srećno Borcu u takmičenju", dodao je Hoiting.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC