• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Borac: Stigla trojica novajlija

Autor mondo.ba

Poslije Borisa Raspudića, Darka Maletića i Armanda Mancea, redove banjalučkih crveno-plavih pojačala su još trojica novih igrača.

 Goran Vukliš, Vladan Milosavljev i Vladimir Đilas pojaćali Borac Izvor: MN PRESS

Nakon što je uprava banjalučkog Borca odlučila da raskine saradnju sa osmoricom igrača, na red je došlo angažovanje pojačanja.

Poslije Borisa Raspudića, Darka Maletića i Armanda Mancea, dogovor sa klubom sa Gradskog stadiona postigla su još trojica igrača. To su čuvar mreže Goran Vukliš, ofanzivni vezni Vladan Milosavljev i napadač Vladimir Đilas.

Novom treneru Aleksandru Janjiću dobro će doći bogato iskustvo Milosavljeva i Đilasa, s obzirom da su nastupali za brojne klubove, a u Borac stižu iz grčkih Levadijakosa, odnosno Panahaikija. Posljednji Vuklišov klub bio je crnogorski Petrovac.

BSK

Po povratku u Banjaluku, crveno-plavi imaće jedan slobodan dan, nakon čega će biti nastavljen trenažni proces. Za 3. februar dogovoren je i prvi kontrolni susret protiv gradskog rivala BSK-a. Dan nakon utakmice sa "romantičarima", ekspedicija Borca otputovaće na drugi dio priprema u Medulin.

S druge strane, transfer Zorana Milutinovića iz Rudar Prijedora je propao, s obzirom da nije imao čiste papire.

Iz tabora crveno-plavih najavili su da lista pojačanja nije zaključena, a kao potencijalna nova imena pominju se Toni Markić, nekadašnji igrač Banjalučana, te Stefan Aškovski, jedno vrijeme član beogradskog Partizana i reprezentacije Makedonije.

Fudbaleri Borca trenutno su na pripremama u Etno selu Stanišići, gdje će boraviti do subote. Na probi su još trojica fudbalera: Ognjen Škorić (Tekstilac, Derventa), Dejan Popović (Drina, Zvornik) i Nedeljko Crnomarković (Slavija, Istočno Sarajevo).

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

uf

Od tame do sjaja, od pakla do raja i tako ukrug. Ma zato ga i volimo. Obožavam Borac!

Bl

AJ Borac!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC