FK Borac: Stigla trojica novajlija

Autor:

Poslije Borisa Raspudića, Darka Maletića i Armanda Mancea, redove banjalučkih crveno-plavih pojačala su još trojica novih igrača.

FK Borac: Stigla trojica novajlija Foto: MN Press

Nakon što je uprava banjalučkog Borca odlučila da raskine saradnju sa osmoricom igrača, na red je došlo angažovanje pojačanja.

Poslije Borisa Raspudića, Darka Maletića i Armanda Mancea, dogovor sa klubom sa Gradskog stadiona postigla su još trojica igrača. To su čuvar mreže Goran Vukliš, ofanzivni vezni Vladan Milosavljev i napadač Vladimir Đilas.

Novom treneru Aleksandru Janjiću dobro će doći bogato iskustvo Milosavljeva i Đilasa, s obzirom da su nastupali za brojne klubove, a u Borac stižu iz grčkih Levadijakosa, odnosno Panahaikija. Posljednji Vuklišov klub bio je crnogorski Petrovac.

BSK

Po povratku u Banjaluku, crveno-plavi imaće jedan slobodan dan, nakon čega će biti nastavljen trenažni proces. Za 3. februar dogovoren je i prvi kontrolni susret protiv gradskog rivala BSK-a. Dan nakon utakmice sa "romantičarima", ekspedicija Borca otputovaće na drugi dio priprema u Medulin.

S druge strane, transfer Zorana Milutinovića iz Rudar Prijedora je propao, s obzirom da nije imao čiste papire.

Iz tabora crveno-plavih najavili su da lista pojačanja nije zaključena, a kao potencijalna nova imena pominju se Toni Markić, nekadašnji igrač Banjalučana, te Stefan Aškovski, jedno vrijeme član beogradskog Partizana i reprezentacije Makedonije.

Fudbaleri Borca trenutno su na pripremama u Etno selu Stanišići, gdje će boraviti do subote. Na probi su još trojica fudbalera: Ognjen Škorić (Tekstilac, Derventa), Dejan Popović (Drina, Zvornik) i Nedeljko Crnomarković (Slavija, Istočno Sarajevo).

Ostale vijesti