• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEOGRAD-BANJALUKA: Kiša pokvarila spektakl

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Veliki broj građana Teslića, i pored lošeg vremena, ispratio je bicikliste na drugi dio 10. Međunarodne trke "Beograd-Banjaluka", koja se danas vozi na dužini 185 kilometara do Banjaluke.

 Drugi dio trke Beograd-Banjaluka startovao iz Testlića, cilj u Banjaluci Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Drugog dana jubilarne, desete Međunarodne trke "Beograd-Banjaluka" karavan biciklista danas je krenuo iz Teslića, a osim kiše i lošeg vremena, ispratio ga je i veliki broj građana Teslića.

Za razliku od prvog dana trke, kada su takmičari imali idealne uslove, tokom današnjih 185 kilometara očekuje ih klizav put, kiša, hladnoća…

"Drugu godinu zaredom Teslić je domaćin drugog dijela trke 'Beograd-Banjaluka'. To je za naš grad velika stvar jer smo napokon, ne samo po ovom događaju, nego i po nekim drugim, na mapi svjetskih zbivanja. Sigurni smo da će se ova tradicija nastaviti. Ona je važna i zbog promocije teslićkih turističkih i drugih potencijala, a takođe, i svih onih manifestacija i kulturnih događaja koje prate ovu trku, poput sinoćnje promocije EXIT-a u Sportskoj dvorani u Tesliću. U dogovoru sa organizatorom, nadamo se da će Teslić i narednih godina biti domaćin ove trke", poručio je Milan Miličević, načelnik opštine Teslić.

Biciklisti su iz centra Teslića startovali u 12:20 časova, a tokom 185 kilometara preći će put preko Doboja, Dervente i Laktaša, da bi trku finiširali kružnom vožnjom kroz ulicu Kralja Petra I, odnosno na Trgu Krajine. Kružna trka biće direktno prenošena na Radio-televiziji Republike Srpske.

Ostanite uz mondo.ba i pratite dešavanja na 10. Međunarodnoj trci "Beograd-Banjaluka".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC