• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Album sa sličicama - Premijer liga BiH 2016/17.

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

U prodaji je novi album sa sličicama Premijer lige BiH 2016/17, a MONDO vam donosi prve utiske, fotografije i video trećeg izdanja, u kojem je predstavljeno 12 klubova na 295 sličica.

 Album sa sličicama - Premijer liga BiH 2016/17. FOTO, VIDEO Izvor: MONDO

Ljubitelji domaćeg fudbala i ove godine imaće priliku da sakupljaju samoljepljive sličice fudbalera Premijer lige BiH.

Novi album sa sličicama Premijer lige Bosne i Hercegovine 2016/17. u prodaji je od petka, a dan nakon izlaska trećeg kolekcionarskog izdanja, MONDO vam donosi prve utiske.

Album se pojavio pred početak drugog dijela prvenstva u bh. eliti, odnosno uoči starta Lige za prvaka i Lige za opstanak.

U njemu je, na ukupno 295 sličica, prikazano svih 12 premijerligaša kroz sličice 18 fudbalera, trenera, timske fotografije, grbove i stadione.

Ono što se već na početku može vidjeti je da je album sa sličicama zadržao format kao u prethodne dvije sezone, dok je i cijena od 2 KM identična. Takođe, kesica sa pet sličica i dalje košta 0,75 KM.

Kvalitet korica je na nivou prethodna dva, s tim da će u prodaji biti i tvrdokoričeno izdanje. Prošle sezone cijena je bila 30 KM, dok još nije objavljeno koliko će ove godine koštati izdanje za kolekcionare sa dubljim džepom.

...
Izvor: YouTube

Na uvodnim stranicama albuma, kao i ranije, može se naći grb lige, sastavljen od četiri sličice, a tu su i pehar Premijer lige, grb Fudbalskog saveza BiH, te logo sponzora albuma, čiji izdavač je i ove godine sarajevska firma SkyMedia.

Na sljedeće dvije stranice prikazani su stadioni svih klubova. Fudbalska zdanja sastoje se od dvije sličice, a nakon stadiona slijede timovi.

Svaki tim prikazan je na dvije stranice. Ukupno je predstavljeno po 18 igrača, trener, grb tima i timska fotografija (iz dva dijela). Novina u odnosu na prethodne sezone je odštampana fotografija na stranicama albuma svih igrača, tako da će i oni kolekcionari koji ne uspiju da sakupe svih 295 sličica imati uvid u kompletan igrački kadar.

Sličice dolaze u kesicama identičnog kvaliteta kao do sada. U svakoj kesici nalazi se pet sličica, koje ove godine imaju narandžastu pozadinu.

Prvi put grbovi ekipa su sjajni, što će obradovati kolekcionare. Izdavač je konačno, u trećem izdanju, odlučio da štampa logo timova na sjajnom papiru, kako to rade godinama mnogo poznatiji izdavači (Panini, Topps…).

Takođe, novost je i narandžasti okvir sličice golmana svih ekipa.

U kutijama sa 50 kesica, od 250 sličica, većinom se dobija između 80 i 90 duplikata.

Iako se na prodajnim mjestima album pojavio tek prije 24 časa, kolekcionari širom BiH već su iznijeli svoje utiske. Većina se slaže da je album na nivou prethodna dva.

Kao i ranijih godina, za sve one koji album popune do 25. juna tekuće godine, obezbijeđene su nagrade, dok će najsrećniji kolekcionar u glavom izvlačenju biti nagrađen konzolom XBox One Slim.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC