• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prečka, stativa, prečka, kazna, pa remi u Torinu!

Autor mondo.ba

Tim Siniše Mihajlovića tri puta pogodio okvir gola, što je Udineze znalački kaznio i stekao dva gola prednosti na Olimpijskom stadionu u Torinu. Ipak, domaći se nisu predali... Beloti stigao Džeku.

Torinu ne ide u gostima, a sada je tim Siniše Mihajlovića osvojio samo bod pred svojim navijačima.

Iako su domaći igrači tri puta pogodili okvir gola i imali još mnogo povoljnih prilika, nisu uspjeli da slave protiv Udinezea u vrlo interesantnom i uzbudljivom meču u matine terminu 30. kola Serije A.

TORINO - UDINEZE 2:2 (0:0)

Četrdesetak minuta gledaoci su se dosađivali, a onda su domaći fudbaleri dva puta pogodili okvir gola. Prvo je Andrea Beloti u 40. minutu uzdrmao prečku, a samo dva minuta kasnije stativu je pogodio Luka Rozetini.

I kada su se domaći ispromašivali, stigla je kazna. Jakub Jankto presjekao je pas Rozetiniju, vukao loptu tridesetak metara, a onda topovskim udarcem matirao Džoa Harta.

...
Izvor: YouTube

Slična situacija i u nastavku. Ponovo je Beloti pogodio prečku, a samo par trenutaka kasnije uslijedila je kazna na drugoj strani. Duvan Zapata sve je sam odradio, šutirao nespretno, ali lopta je prevarila Harta. Stipe Perica samo je potvrdio pogodak sa gol-linije.

Ipak, Torino se nije predao i vrlo brzo vratio se u igru.

Nakon velike gužve u šesnaestercu gostiju, lopta je nekako stigla do Emilijana Moretija, koji je prepolovio prednost "zebri". Trinaest minuta kasnije, na semaforu je 2:2.

Mihajlovićevu ekipu zadesio je peh već na startu susreta, u 14. minutu. Ponajbolji fudbaler "bikova" Jago Falke zbog povrede svoje mjesto morao je ustupiti takođe rovitom Huanu Iturbeu. Ljajić je odigrao svih 90 minuta, dok je Saša Lukić bio starter i na terenu proveo 56 minuta.

Sreća se konačno osmjehnula Belotiju u 83. minutu.

Iz trećeg pokušaja uspio je da matira Simona Skufea i izjednači. Sjajni golgeter "granate" sa 23 gola izjednačio se na čelu liste strijelaca Serije A sa Edinom Džekom, koji je u jučerašnjoj pobjedi Rome protiv Empolija (2:0) postigao dva gola.

Imali su domaći nekoliko prilika za potpuni preokret, ali Maksi Lopez, Ljajić i Beloti nisu realizovali veoma dobre šanse, pa su obje ekipe morale da se zadovolje po jednim bodom.

SERIJA A - 30. KOLO:

Torino - Udineze 2:2 (0:0)
/Moreti 70, Beloti 83 - Jankto 50, Perica 68/

Đenova - Atalanta (15:00)
Fiorentina - Bolonja
Palermo - Kaljari
Kjevo - Krotone
Peskara - Milan
Napoli - Juventus (20:45)

Odigrano u subotu:

Sasuolo - Lacio 1:2 (1:1)
/Berardi 26 pen - Imobile 42, Konsilji 83 autogol/

Roma - Empoli 2:0 (1:0)
/Džeko 12, 56/

U ponedjeljak:

Inter - Sampdorija (20:45)

TABELA: Juventus 73, Roma (+1) 68, Napoli 63, Lacio (+1) 60, Inter 55, Atalanta 55, Milan 53, Fiorentina 48, Torino (+1) 41, Sampdorija 41, Kjevo 38, Udineze (+1) 37, Bolonja 34, Kaljari 32, Sasuolo (+1) 31, Đenova 29, Empoli (+1) 22, Palermo 15, Krotone 14, Peskara 12.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC