• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik vs. Vujošević: BiH neće daleko dogurati!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Predsjednik Igokee Igor Dodik u izjavi za MONDO je istakao da igrači "igosa" nisu zaslužili da budu izostavljeni sa konačnog spiska selektora Bosne i Hercegovine Duška Vujoševića.

  Odmah po preuzimanju "zmajeva", nekadašnji trener Partizana ušao je u medijski "sukob" sa prvim čovjekom šampiona Bosne i Hercegovine Igorom Dodikom.

Nakon izjave da "BiH ima oblik srca, a srce tog srca je Sarajevo", sin predsjednika Republike Srpske je replicirao i poručio Vujoševiću da "uživa u Sarajevu, okrnjenom srcu državne zajednice BiH" što je izazvalo različite komentare.

Jedni su podržavali predsjednika "igosa", dok su drugi stali na stranu proslavljenog crnogorskog stručnjaka.

Nova "epizoda" uslijedila je poslije odluke Vujoševića da sa konačnog spiska "zmajeva" izostavi sve košarkaše Igokee, tačnije Draška Albijanića, Darka Talića, Nikolu Gajića i Stefana Glogovca.

Dodik se najprije oglasio na Tviteru...

"Puna podršla momcima iz Igokee. Multietničnost na djelu. Vidimo se u budućim kvalifikacijama kada samostalna Republika Srpska bude igrala", napisao je Dodik.

A potom se i javio našem portalu na telefonski poziv...

"Ako je stvaran razlog izostavljanja igrača Igokee neki navodni sukob koji je imao sa mnom, onda to definitivno nije u redu. Selektor ima pravo da bira tim, ali po mom sudu momci nisu to zaslužili. Svima je jasno šta je on želio da poruči", rekao je Dodik za MONDO.

Na naše pitanje, šta je to svima jasno, odgovorio je: "Ozbiljno sumnjam da je razlog taj verbalni sukob sa mnom. Aposlutno podržavam naše igrače bez obzira što su izostavljeni i oni će nastaviti da rade u našem klubu i da se dodatno razvijaju".

Pitali smo Dodika i za prognozu večerašnjeg meča sa Švedskom, kao i cijelih pretkvalifikacija...

"Mislim da BiH neće daleko dogurati", zaključio je predsjednik Igokee.

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hm

Dule je kao i svaki stbijanac ili crnogorac kad ode u sarajevo, klekne i glumi veceg muftiju od njihovih muftija. Gorak je to lebac. Zelim im katastrofu u kvalifikacijama, da ih nabija ko stigne

Faro

Sta reci nego Dulo opet briljira, uspeo se posvadjati i sa najvecim grobarima u RS, porodicom Dodik.

Brazilac

Sanjaj da ces igrati kvalifikacije sa samostalnom Rs, tebi i tvojima odgovara to da smo mi u sto manjim torovima a vi da nas pljackate podrska za Dulu Vujosevica

Глас народа

@Brazilac е играћемо!

nenad suzovic

Selektor ima pravo da pogrijesi u izboru, ali to je njegov izbor. Neukusno je komentarisati rad g. Vujosevica od strane mladica koji se nekad mozda bavio kosarkom, ali mogu zamisliti na kom je to nivou bilo. Mislim da je Igokea od sarajevske publike dobila samo aplauze za ono sto je prikazala. Zapitajmo se da li je isto kada sarajevski klubovi igraju u Banjaluci. Bilo bi dobro kada bi takvi ljudi kao sto je ovaj mlad covjek bio malo paziljiviji u izjavama koje prezentuje javnosti jer nemaju nikakve veze sa sportom, niti sa zivotom. Valja nam zivjeti jedni pored drugih, zajedno ili odvojeno, ali zivjecemo kako god to bude.....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC