• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac slavio u 91. minutu!

Autor mondo.ba

Fudbaleri Borca golom u prvom minutu sudijske nadoknade savladali su Radnik iz Bijeljine (1:0) u osmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Premijer liga BiH (8.kolo): Borac - Radnik 1:0 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučki Borac je upisao četvrtu pobjedu ove sezone!

Na banjalučkom Gradskom stadionu "pao" je bijeljinski Radnik i to u sudijskoj nadoknadi vremena nakon greške golmana gostiju Mladena Lučića, koji je izgubio loptu, a rezervni napadač crveno-plavih Petar Kunić pogodio mrežu i donio nova tri boda!

Crveno-plavi su imali inicijativu većim dijelom utakmice jer su izabranici Mladena Žižovića svjesno prepustili loptu domaćinu i čekali da iz eventualne kontre ili prekida ugroze Asmira Avdukića.

Osim šanse u devetom minutu za Borac, kad se u kaznenom prostoru nije snašao Mladen Veselinović, u prvom dijelu se gotovo ništa nije dešavalo ispred semberskog gola.

Ali jeste u finišu prvog poluvremena ispred Avdukićeve mreže, ali na sreću domaćih navijača neprecizan je bio Velibor Đurić.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

U nastavku su bijeljinski fudbaleri bili opasniji pred golom Avdukića, posebno u prvih 15-ak minuta drugog poluvremena, ali Nedim Mekić i Ševko Okić nisu uspjeli da realizuju odlične šanse poslije kontranapada.

Prepustio je tim iz Bijeljine potpuno loptu i inicijativu domaćem timu Zorana Milinkovića i ponovo čekao neku šansu iz kontranapada ili prekida, ali se u finišu potpuno "zatvorio" i čekao da sudija odsvira kraj.

Činilo se da će meč biti okončan drugim remijem Banjalučana, ali je u prvom minutu sudijske nadoknade golman gostiju Mladen Lučić katastrofalno pogriješio i omogućio rezervisti Borca Petru Kuniću da ubaci loptu u mrežu za 1:0 i veliko slavlje crveno-plavih.



Borac:
Avdukić, Galešić, Ojdanić, Puzigaća, Radulović, Dujaković, Karić, Danilović, Burazor, Janičić, Veselinović.

Radnik: Lučić, Blaić, Beširović, Srećković, Mekić, Peco, Hodžurda, Đurić, Okić, Šerbečić, Merajić.

PREMIJER LIGA BIH - 8. KOLO:

Borac - Radnik 1:0 (0:0)
/Kunić 90+1/

Željezničar - Krupa 4:1 (2:0)
/Zakarić 34, 54, Ramović 37, Blagojević 84 - Koljić 90+4/

U subotu

Mladost - Sloboda 1:1 (1:1)
/Dilaver 9 - Ćulum 42/

Vitez - Čelik 2:0 (1:0)
/Brekalo 21, Zukić 47/

GOŠK - Zrinjski 0:2 (0:1)
/Jakovljević 12, Bilbija 69/

Sarajevo - Široki Brijeg 2:0 (1:0)
/Velkoski 4, Ahmetović 74/

TABELA: Zrinjski 21, Željezničar 19, Mladost 14, Široki Brijeg 13, Borac 13, Krupa 12, Sarajevo 11, Radnik 10, Široki Brijeg 10, GOŠK 9, Sloboda 6, Vitez 4, Čelik 4.

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mazi

Okrenućemo se ka Krupi pa ćemo vidjeti za šta smo ... Bila to Evropa , Liga 6 ili Liga za opstanak . Najprije ovo posljednje ako ne i još niži rang ...

Stara Garda

Sve uprave su do sad forsirale svoje igrače i slučaj Danilović, Guberac, Zekanović... nisu ništa novo za Borac! Možda i najveći problem u budućnosti je Kiza Milinković, veoma dobro sam upoznat kakvu reputaciju ''uživa'' u Srbiji. Već za kratko vreme je ''ugasio'' ponajbolje pojedince Raspudića, Puzigaću i Veselinovića...

vex

Katastrofa.Jednom riječju.Skandiranje Lešinara pri kraju utakmice je sve govorilo.Igrači Borca nisu vezali ni tri lopte u napadu.Najgori igrač-Vladan Danilović,neznam ko ga forsira ali momak nije ni za drugu ligu.

Džontra Volta

@vex Kako ne znaš? pa ti baš ne pratiš bl fudbal!

zašto

@vex Zašto samo po Vladanu, sinoć je bio najbolji. Šta je sa kapitenom, gdje je Puzigaća, Ćina, Radulović, Mirković i ostala bratija. Avduka pa Vladan najbolji

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC