• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Kakve su ambicije BiH?

Autor mondo.ba

Robert Prosinečki potvrdio je i hrvatskim medijima da dolazi na pregovore sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine oko preuzimanja klupe "zmajeva".

 Robert Prosinečki pregovara sa FS BiH oko funkcije selektora Izvor: MN PRESS

Sljedeće sedmice, nekadašnji trener Crvene zvezde i selekcije Azerbejdžana dolazi u Sarajevo na pregovore koji će dati odgovor na pitanje, hoće li biti nasljednik Mehmeda Baždarevića.

"Nazvali su ljudi iz Fudbalskog saveza BiH. Da, dolazim na razgovor", rekao je "Jutarnjem listu" "Veliki Žuti" iz Bakua.

Prema njegovim riječima, da bi konkretnije govorio o mogućem preuzimanju reprezentacije BiH, mora najprije da obavi razgovor sa ljudima iz Saveza.

"Trebam sagledati o čemu se radi. Primarno kakve su ambicije reprezentacije Bosne i Hercegovine. Oni svakako imaju dobru reprezentaciju. Ali, nemam pojma dok s njima ne popričam. Možda sam samo jedan od kandidata za selektorsku funkciju. Uglavnom, dolazim u Zagreb, pa ćemo onda iduće sedmice vidjeti šta će biti na razgovorima. To je to, nema nikakvih drugih informacija". dodao je Prosinečki.

Zagrebački list iz "pouzdanih izvora" je saznao da FS BiH jako želi Prosinečkog na svojoj klupi iako to ne znači da će Veliki Žuti i pristati da postane selektor "zmajeva".

Međutim...

"Činjenica da dolazi na razgovor iz Azerbejdžana, da ga zanimaju ambicije reprezentacije BiH, da je kazao da je dobra, sve govori u prilog tome da bi njegov odgovor nakon razgovora mogao biti pozitivan", piše hrvatski dnevnik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC