• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko hoće u Čelsi, ali pitaju se još dvojica!

Autor mondo.rs

Velika "transfer razmjena" Čelsija i Rome mogla bi da propadne ukoliko se jedan od fudbalera u ovom sporazumu predomisli...

Edin Džeko je rekao "DA", ali tu nije ni blizu kraj dogovora Rome i Čelsija.

Londonski klub tokom ovog prelaznog roka traži napadača koji je snažan i dobro igra glavom, a nakon što su propali pregovori oko Fernanda Ljorentea i Endija Kerola, i dok Piter Krauč nije djelovao kao ozbiljno rješenje, Čelsi se okrenuo Edinu Džeku koji igra odlično u Romi.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine tresao je mrežu "plavaca" u Ligi šampiona, već je bio na Ostrvu u dresu Mančester sitija, a izuzetno ga cijeni i Antonio Konte.

Gdje je onda zapelo?

Čelsi želi da sa njim u paketu iz Rome dovede i lijevog beka Emersona Palmijerija, a navodno "vučica" neće prihvatiti manje od 50 miliona evra, i još 10 kao dodatni bonus...

Stoga je plan Čelsija da u ovu "transfer razmjenu" uključi i napadača Mišija Batšuaija, koji nikako nije po Konteovom ukusu i koji fudbalskim karakteristikama ne odgovara njegovoj igri, pa je plan da ga na šest mjeseci pozajme u Romu kako bi "spustili cijenu".


Da bi se to desilo potrebno je da i Emerson i Batšuaji budu zainteresovani, a nije isključeno da bi Belgijanac prihvatio odlazak u Rim kako bi popravio formu pred Mundijal.

On je u ovom prelaznom roku već bio blizu odlaska u Sevilju, takođe na pozajmicu, ali je to stopirano kada je Endi Kerol doživio povredu i Čelsi se "povukao" iz daljih pregovora sa Vest Hemom pošto trenutno u sastavu od napadača ima jedino Alvara Moratu, koji je suspendovan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC