Živjeti slobodno: Letu štuke u Prijedoru!

Autor:

U Prijedoru će ove godine biti obilježen Međunarodni dan pobjede nad fašizmom. Tim povodom u Ljetnoj bašti Prijedor 4. maja biće održan koncert sarajevskog benda “Letu štuke”.

0
A- A A+

UG Sloboda u saradnji sa partnerima ove godine program obilježavanja ovog značajnog istorijskog datuma koji je prvenstveno usmjeren na njegovanje i očuvanje tradicije antifašizma, osim u Banjaluci realizovaće i u Prijedoru. Biće to prilika da se i mladi iz ovoga grada uključe u aktivnosti i doprinesu promociji i očuvanju vrijednosti antifašističke borbe.

Sarajevski bend "Letu štuke" jedan je od najpopularnijih bendova ne samo u BiH nego i na regionalnoj muzičkoj sceni. Na nastupu u prijedorskoj Ljetnoj bašti 4. maja publika će biti u prilici da uživa u nekim od njihovih navećih hitova kao što su: „Šutiš“, „Mjesto za dvoje“, „Minimalizam“...., a predstaviće i dva nova singla „Bože zdravlja“ i „Supermarket“ sa četvrtog po redu studijskog albuma čiji se izlazak očekuje ove godine. Novi singlovi koje je publika odlično prihvatila već su našli svoje mjesto na regionalnim muzičkim listama.

Ulaznice za ovaj koncert već su u prodaji po cijeni od 5 KM i mogu se kupiti u Caffe baru Intermezzo, kao i u Caffe Tamaris u Prijedoru.

Nakon nastupa benda Letu štuke u Prijedoru 04. maja, program događaja Živjeti slobodno nastavlja se u Banjaluci kada će se 08. maja na tvrđavi Kastel nastupiti Jinx / TBF / S.A.R.S. Podsjećamo da se ulaznice za ovaj događaj po cijeni od 7 KM u pretprodaji i 10 KM na dan koncerta mogu kupiti u Klubu studenata Banjaluka – KSB; Peckham pubu, kao i preko prodajnog servisa kupikartu.ba.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnoj FB stranici.

Ostale vijesti