Gibonni u Banjaluci u junu!

Autor:

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni nastupiće 8. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

0
A- A A+
Gibonni, koncert Foto: Vedran Ševčuk/MONDO

Koncert će biti organizovan na tvrđavi Kastel.

Svi fanovi ove velike zvijezde koji njegovu samostalnu karijeru od 1991. godine prate kroz njegove najveće hitove: „Posoljeni zrak i razlivena tinta“; „Tempera“; „Libar“; „Žeđam“; „Ovo mi je škola“; „Svi moji punti kad se zbroje“; „Mirakul“ i brojni drugi, zasigurno sa nestrpljenjem isčekuju ovaj koncert.

Pjevač koji je na muzičkoj sceni prisutan već više od 30 godina najpoznatiji je kao samostalni autor i izvođač čiji su veliki hitovi pokorili region. Kombinacija rok i pop muzike u njegovim pjesmama koju prati mediteranska nota, te tekstovi u kojima hiljade obožavalaca pronalazi sebe, našli su put do srca mnogih i učinili Gibonnija istinskom zvijezdom.

Gibonni je i prvi hrvatski UNICEF-ov ambasador dobre volje, još od 2003. godine koji aktivno učestvuje u podsticanju dječijih prava, a posebno zaštite djece od nasilja i diskriminacije, kao i u projektima prikupljanja donacija za UNICEF-ove projekte.

Ulaznice za koncert u Banjaluci su u prodaji od srijede 18. aprila putem prodajnog sistema kupikartu.ba. U samom startu prodaje biće pušten ograničen broj ulaznica po cijeni od 15 KM, kao i 30 KM za one koji žele da u koncertu uživaju iz VIP zone. Ulaznice će u prodaji biti dostupne i na Trgu Krajine, a tačan početak prodaje na ovoj lokaciji biće objavljen u narednom periodu. 

Više informacija čeka vas OVDJE.

Ostale vijesti