Dnevni horoskop za 17. 4. 2018.

Autor:

Šta vam zvezde savetuju danas saznajte u MONDO horoskopu!

Dnevni horoskop za 17. 4. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Budite otvoreni za nove ljude i druženje. Moguć je flert ili tajna veza. Donesite brže odluke vezane za posao. Nemojte samo odraditi obaveze. Posvetite se više poslu.

Bik

Partner je komunikativan. Danas ćete sigurno uživati u ljubavi. Ne dozvolite da odnos upadne u kolotečinu. Radije biste se družili sa prijateljima, nego što biste radili. Ako imate nešto što je hitno, neka to bude prioritet.

Blizanci

Posvetite više vremena osobi sa kojom se osećate prijatno. Idite do bioskopa. Nemate volju za radom. Najradije biste odmarali ove nedelje. Moguća je glavobolja.

Rak

Nećete imati probleme sa partnerom, opustite se. Slobodni, nemojte naprečac da ulazite u vezu sa osobom koju ste tek upoznali. Danas nije dobar dan za promene na poslu, niti za nove početke.

Lav

Niste dovoljno motivisani da se posvetite partneru. Potrebna Vam je volja, a trenutno je nemate. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili. Bitno je da se nešto menja i da niste statični. Potrebni su Vam novi saradnici.

Devica

Romantični ste, uživajte sa partnerom. Slobodni, skloni ste flertu. Danas je dan za saradnju sa drugima. Ne morate biti otvoreni previše prema drugima. Bitno je da ostvarite plan za danas.

Vaga

Odlično se osećate. Preko posla možete upoznati neku novu osobu koja će privući Vašu pažnju. Moguća je pomoć ženske osobe. Nemojte previše da verujete drugima. Budite diskretniji.

Škorpija

Ako niste u vezi, moguće je da će Vam se neka osoba dopasti. Ne dvoumite se da li da joj priđete i da se upoznate. Danas nemate fokus pa odradite samo ono što je najbitnije.

Strelac

Posvetite se malo više poslu. Budite profesionalniji i ne zapostavljajte posao zbog privatnih obaveza ili problema koje možda imate. Napravite red što se tiče obaveza.

Jarac

Komunikacija sa partnerom može da se poboljša. Bilo bi dobro da pričate o planovima koje možete da ostvarite. Potrudite se da poboljšate saradnju sa kolegama. Ne morate da budete previše otvoreni prema drugima, fokusirajte se samo na posao.

Vodolija

Danas je dan za ljubav. Idite do grada, ne odbijajte pozive za zabavu. Moguće je neko poznanstvo koje će biti značajno. Imate previše posla, ali će priliv novca biti dobar. Ipak, nemojte da se preforsirate.

Ribe

Svi Vam izlaze u susret i lako ćete da odradite sve poslove koje imate uz pomoć prijatelja. Ovo je jedan od uspešnih dana kada sve završavate brzo. Romantičniji ste nego inače.

Izvor: Astrolog Jovana Vilimonović.

Ostale vijesti