• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Nismo svjesni koliko smo blizu ispadanja

Autor mondo.ba

"Međutim, poručiću svima ono što je rekao jedan pravi i pošteni trener - 'Moja se ekipa neće nikome skloniti, a ako neko tako misli onda se zaje'…", istakao je Darko Vojvodić

 Vojvodić: Nismo svjesni koliko smo blizu ispadanja Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Iako Borac pet kola prije kraja Lige za opstanak ima sedam bodova više od Čelika, koji se nalazi u zoni ispadanja, šef stručnog štaba Darko Vojvodić tvrdi da su “crveno-plavi” blizu ispadanja.

Kormilar Borca tvrdi da jedino povjerenje ima u potpredsjednika kluba Vicu Zeljkovića, koji prema njegovim riječima "ne može sam".

"Zato pozivam sve one koji vole Borac, koji vole Banjaluku i Republiku Srpsku da nam pomognu, jer su praktično svi digli ruke od nas. Ne smijemo dozvoliti da neko preko naših leđa izbori opstanak. Izgleda da mnogi još nisu svjesni da smo jako blizu ispadanja. Klub jednostavno ne smije da dozvoli razne vrste pritisaka kojima smo u posljednje vrijeme izloženi", rekao je Vojvodić, a prenosi portal "Sportske.ba".

 Vojvodić smatra da se stvara se pritisak na svim poljima sa ciljem da se Borac pokaže kao što nezdravija, lošija sredina.

"Međutim, poručiću svima ono što je rekao jedan pravi i pošteni trener - 'Moja se ekipa neće nikome skloniti, a ako neko tako misli onda se zaje'…", istakao je Vojvodić očigledno tako aludirajući na bivšeg trenera Mladosti Edisa Mulalića.

Dalje je naglasio da se već unaprijed zna da će Borac u narednom kolu izgubiti od Čelika u Zenici, a onda će biti na veoma teškom iskušenju na svom terenu protiv Mladosti iz Doboj Kaknja.

"Pred ove susrete samo želim da imamo pošteno dijeljenje pravde i ništa više. Ostalo ćemo mi sami uraditi. Nadam se da ćemo ipak, uspjeti ostvariti naš cilj i uz sve ove nedaće obezbijediti opstanak", zaključio je Vojvodić.

Borac: Kazna za Vojvodića - nemamo ljude u Savezu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC