• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić još jednom: Ne sklanjamo se nikome!

Autor mondo.ba

"Možete računati da se nikome nećemo skloniti, niti puštati, kao što je to bio slučaj i danas", rekao je Darko Vojvodić.

 Vojvodić još jednom: Ne sklanjamo se nikome! Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Borac je danas na "Bilinom polju" osvojio jako važan bod u borbi za opstanak, a možda još važnije, spriječio Čelik da osvoji sva tri i tako četiri kola prije kraja prvenstva zadržao sedam bodova prednosti ispred ekipe iz Zenice.

"Crveno-plavi" su golom Petra Kunića u 54. minutu došli u vođstvo, da bi Stevo Nikolić deset minuta kasnije postavio konačan rezultat - 1:1.

Darko Vojvodić je nakon meča istakao da mu je žao Čelika, koji uz Borac, zaslužuje da igra u Premijer ligi.

Strateg gostiju sjajno je postavio danas igru gostiju, te je na kraju njegova ekipa osvojila vrijedan bod. Nakon utakmice pun emocija Vojvodić je istakao da mu je žao Čelika, te da će Borac do kraja igrati pošteno.

"Moji momci su danas pokazali kako se bori za svoj klub i svoj grad, mislim da je na kraju neriješen rezultat i najrealniji, iako da smo mi pobijedili, ali i Čelik ne bi bilo nezasluženo. Mislim da je tragedija za Premijer ligu, ako ispadnu Borac ili Čelik, jer ne možete svaki dan igrati u ovakvom fenomenalnom ambijentu. Ima još da se igra, nije još ništa gotovo, ali mi smo ovim bodom danas već uveliko zagazili u taj opstanak", ističe Vojvodić.

Darko Vojvodić, koji je igrao za klub sa "Bilinog polja", je dočekan ovacijama domaćih navijača.

"Ja sam igrao za Čelik i moje ponašanje u tom periodu dok sam nosio crno-crveni dres bilo je jako ružno. Ja sam se to ranije već javno izvinio i hvala im danas na ovom dočeku i ako ikako mognem ja ću im se na neki način odužiti, zaista im hvala na svemu", rekao je trener Borca.

Šef struke "crveno-plavih" je još jednom ponovio da se njegova ekipa "neće nikome sklanjati".

"Sigurno do kraja idemo pošteno, kao što moj kolega Mulalić nedavno izjavi, nikome se nećemo sklanjati. Možete računati da se nikome nećemo skloniti, niti puštati, kao što je to bio slučaj i danas", zaključio je Vojvodić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC