• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na pomolu saradnja Borca i Igokee!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Igokea i banjalučki Borac pregovaraju o saradnji koja bi uključivala razmjenu košarkaša, edukaciju trenera, marketing, pa i korištenje dvorane u Laktašima.

 Saradnja KK Igokea i KK Borac Izvor: MONDO

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik u intervjuu za MONDO potvrdio je da klub iz Aleksandrovca dogovara saradnju sa nekoliko klubova iz RS, među kojima je i banjalučki Borac.

Igokea i Borac, nekadašnji ljuti rivali u prvenstvu Republike Srpske, pregovaraju o saradnji koja bi uključivala razmjenu košarkaša, edukaciju trenera, marketing pa i korištenje dvorane u Laktašima.

 "KK Igokea kao predstavnik u ABA ligi, a i kroz Predsjedništvo ABA lige, jer ćemo od jula i predsjedavati ligom, trudiće se da pomogne našim klubovima da se što više uključe, da iskoriste naše znanje i resurse. Kroz ove dvije godine bilo je dosta komunikacije i ideja i sa KK Leotar i sa Mrkonjić Gradom, bilo je pokušaja i da se oni pojačaju i da oni uđu u Drugu ABA ligu. Nažalost, Leotar je ispao u Prvu ligu RS. Pričamo i sa KK Bratunac, a odskora se pojavila i ta komunikacija sa KK Borac iz Banjaluke, koju smo mi godinama pokušavali da uspostavimo. Braća Baroš su izrazila težnju da sjednemo zajedno za sto i da vidimo šta mi to možemo da pomognemo. Ideja je da se sjedne već naredne sedmice sa njima. Bilo bi jako dobro da se Borac vrati u Premijer ligu BiH i da kroz PLBIH možda i dođe do vrha i do ABA Druge lige. Ja bih iskreno volio. Nudimo i drugim klubimo da dođu kod nas, da iskoriste naše znanje, da uče“, rekao je Dodik.

Na šta će se konkretno odnositi ta saradnja?

"Ne mogu sada govoriti šta tačno konkretno to znači. Pregovaramo sa više klubova i ne možemo da sa više njih imamo isti vid saradnje, ali želimo da budemo u partnerskom odnosu, da dobiju naše resurse. Tu mislim na igrače, isto tako i na dvoranu. Takođe i na neke naše kontakte gdje ćemo lakše da privučemo neke dodatne sponzore, da kod njih dodatno ulažu i da se neki igrači kod njih afirmišu, pa i mladi treneri da imaju priliku za edukaciju i uslove da napreduju. Otvorićemo vrata za sve što im treba, a naravno i sa naše strane da im ukažemo šta treba da unaprijede. O nekim detaljima i konkretnim stvarima pričaćemo u narednom periodu nakon razgovora sa Borcem“, rekao je Dodik.

Kompletan intervju sa generalnim menadžerom Igokee, Igorom Dodikom, moći ćete da pročitate uskoro na našem portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC