• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne borimo se za opstanak ni Evropu, nego za Mihu"

Autor mondo.ba

Prvotimac Bolonje Nikola Sansone poručio je da niko ne može biti motivisaniji od fudbalera ovog kluba, čiji trener Siniša Mihajlović iz bolnice prati dešavanja u taboru "crveno-plavih".

Bolonja će danas od 15 časova ugostiti Romu, te pokušati da nastavi seriju sjajnih izdanja, koja su ih dovela do visoke treće pozicije.

Kakva atmosfera vlada u taboru Bolonje, najbolje govori podatak da su nakon zaostatka od dva gola (1:3) u gostujućem duelu sa Brešom, stigli do 4:3, a nakon velikog trijumfa klupski autobus na putu ka Bolonji zaustavio se ispred bolnice u kojoj boravi Mihajlović.

"Njegova bolest zaista nas je jako pogodila, te našu vezu sa trenerom učinila još jačom", rekao je Sansone za "Skaj Sport Italija".

"Ujedinjeni smo kao tim i sjajan je osjećaj biti tako povezan. Željeli smo da mu priredimo iznenađenje na putu kući."

Mihajloviću je dijagostifikovana leukemija u julu, nakon čega je krenuo na hemoterapije. Ipak, ljekari su mu dali dozvolu da sjedi na klupi u prva dva meča sezone.

Ipak, posljednjih dana tretman je takav da nije moguće da napušta bolnicu, ali srpskog stručnjaka ni to ne sprečava da u bolnici putem videolinka prati sva dešavanja u klubu, te na poluvremenu utakmica daje savjete svojoj ekipi.

"Volimo trenera jer je tako iskren. Ne borimo se za opstanak, niti za Evropu, nego za našeg 'šefa' Mihajlovića", poručio je prvotimac Bolonje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC