• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako se sprema fritata

Ovaj italijanski specijalitet se lako sprema, a možete da ga prilagodite svom ukusu.

Fritata je italijanska verzija omleta, a ono što je sjajno je da se jednostavno sprema i da sastojke možete sami da odredite u zavisnosti od toga šta volite - možete da dodate iseckanu slaninu, šunku, povrće koje volite...

Sastojci:

Tri kašike maslinovog ulja

Deset jaja

Dve kašičice soli

Pola kašičice mleveno bibera

400 grama spanaća

Šaka čeri paradajza

Četiri praziluka

220 grama feta sira

Priprema:

Zagrejte rernu na 170 stepeni, pa ubacite podmazan pleh na pet minuta u rernu, kako bi se ulje zagrejalo.

U međuvremenu, u veću posudu razbijte jaja, umutite ih žicom, pa dodajte so i biber. Zatim dodajte spanać, čeri paradajza isečen na polovine, iseckan praziluk, i sve izmešajte.

Izvadite pleh iz rerne, u njega nalijte smesu i pecite oko 25 do 30 minuta, ili dok smesa ne dobije braonkastu koricu na ivicama.

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop