• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kom(ed)ušanje publike uz Stojana Matavulja

Autori mondo.ba Autori Ivana Šimundža

Stand up, monodrama, kabare ili šou? Sve su to forme kojima se može nazvati autorski rad „Komušanje mozga“ Stojana Matavulja, kojem je Mondo prisustvovao u nedjelju uveče u Gradskom pozorištu Jazavac.

 Kom(ed)ušanje publike uz Stojana Matavulja Izvor: mondo.ba

Izvor: mondo.ba

Glumac, publici poznat i kao Stipe iz serije “Ruža vjetrova” nas je, kroz sat i po glumačke igre i muzike, šarmantno i duhovito „provozao“ od postanka svijeta do slike savremenog čovjeka i društva.

Adam i Eva, raj i pakao, brak, kvazi-kultura, klasična i popularna umjetnost, nacionalistička mitomanija, samo su neke od tema kojima se ironično poigravao i publiku smijehom dovodio do suza.

Poigravao se ležerno, šmekerski, “iz rukava“, osvajao je u svakom trenutku, nenametljivo i lako, briljantnim glumačkim sredstvima. Uz podršku svog simpatičnog benda (Jadran Vušković, ex Daleka Obala i Robert Grubić ex Stividen), Matavulj je parodijskim pjesmama upotpunio ugođaj, oduševio publiku i doveo do vrhunca atmosferu u sali.

Gosti iznenađenja, banjalučki glumci Boris Šavija i Slađana Zrnić, takođe su pobrali simpatije publike izvodeći pjesme “Ljubav se ne trži” i “Fever”, uz pratnju šarmantnog domaćina večeri i njegovog benda.

Iako kulturni sadržaj grada Banjaluke nedjeljom i nije posebno bogat, mjesta u Jazavcu nisu bila popunjena. Mi vam svakako preporučujemo da u nekim budućim terminima posjetite Jazavac i odaberete neku od predstava iz bogatog repertoara, koji možete pronaći na OVOM LINKU.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop