• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbrojavanje do 12. Freshwave festivala je počelo: Saznajte ko su prvi najavljeni izvođači (FOTO, VIDEO)

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Na prvoj ovogodišnjoj konferenciji za novinare saznali smo da je pred nama mnogo uzbudljivih događaja prije samog Freshwave festivala, koji se održava od 1. do 3. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

 Najava za Freshwave festival 2024. Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Organizatori su saopštili prvih šest izvođača koji će nastupiti na LIVE bini, a potvrđeno je i da će i ove godine ljubitelji trance zvuka imati svoj kutak za uživanje.

Who See, Tsunami Flow, Z++, Hiljson Mendela, Vojko V i Grše će se pobrinuti za odličan provod na LIVE bini.  

"Nirvana" bina, posvećena ljubiteljima trance zvuka i ove godine će biti mjesto gdje će se plesati do jutra. 

"'Freshwave' nastoji da bude podrška sceni, mladim izvođačima, umjetnosti i muzici. Većinu programa imamo potvrđeno i jedva čekamo da najavimo sve izvođače", rekao je Jan Janković, selektor "Nirvana" bine.

Prije samog festivala očekuju nas dva velika događaja u organizaciji FWF tima. Naime, 11. maja, na Dan Evrope, u saradnji sa organizacijom Garden of Dreams iz Sarajeva na Kastelu će se desiti velika žurka, na kojoj će glavna zvijezda biti legendarni francuski DJ, producent i pionir evropske elektronske scene DJ Oxia. Važno je napomenuti da je ovaj događaj besplatan.

U subotu, 22. juna biće organizovan tradicionalni Freshwave Piknik, ali ovaj put na novoj lokaciji. 

"'Freshwave' piknik označava početak ljeta, te sa novom notom dolazi na novu lokaciji u kampu Vrbas 22. jula. Biće organizovani raznorazni programi za sve uzraste, popratni sadržaji, DJ radionice, takmičenja u ekstremnim sportovima i brojne zanimljivosti. Piknik će trajati od 12 časova popodne do 3 časa ujutru, a besplatan je do 19 časova", rekao je Strahinja Grahovac, direktor festivala.

Još jedna novina je oživljavanje festivalskog kampa koji će biti otvoren od 31. jula do 4. avgusta, a takođe je besplatan za sve posjetioce.

"Nakon uspješno ostvarene saradnje sa Serbia Creates platformom tokom prošlogodišnjeg izdanja festivala, kada su upravo izvođači sa ove platforme otvarali program festivala, ove godine produbljujemo saradnju na način da postajemo spona domaćih artista sa ovom platformom, a publici Freshwave festivala priliku da se predstavi imaće još više regionalih izvođača", kaže PR festivala Danijel Dakić, koji je pozvao mlade izvođače da se jave ukoliko žele da budu dio programa.

Za kraj je dodao da cijene ulaznica nisu rasle u odnosu na prethopdnu godinu, te da će se od petka u prodaji naći prve ulaznice po cijeni od 60 KM za tri dana, od 90 KM, koliko koštaju trodnevne VIP ulaznice. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

gjuro

dan evrope je 09.05. za one koji ne znaju

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop