• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stvari koje bi trebalo zabraniti u 2014!

2013. godina donijela je mnogo toga – veze, raskide, tračeve, "vizuelne" albume, slike golih "cica", ali ipak nekih stvari je bilo i previše.

 Stvari koje bi trebalo zabraniti u 2014! Izvor: MONDO

Znate već da volimo da sumiramo godinu za nama posljednjih dana decembra. U ovoj godini ste na MONDU čitali o novim filmovima, albumima, rijalitijima, vezama i raskidima, gledali ste blesave video-klipove i smijali se sa nama, i bili ste u prilici da vidite ono lijepo i ono što bi trebalo zabraniti u 2014. godini.

Pored "normalnih" priča, bilo je i onih o fenomenima kojima nas je pop kultura darovala...evo liste tih fenomena koje bi trebalo zabraniti u 2014. godini.

Na prvom mjestu, po našem mišljenju, trebalo bi da se nađe "tverkovanje".

Od kako se Majli Sajrus "trljala" o Robina Tika na dodjeli MTV nagrada, svijet je potpuno poludio – od takmičenja u ovom plesu, do prihvatanja trenda među poznatima (pa smo malo-malo bili "primorani" da pišemo o svakome ko je mrdnuo guzom lijevo – desno), pa do toga da su škole aerobika prihvatile tverkovanje kao način vježbanja ...DOSTA!

Da ne skrećemo s teme, druga stvar koju bi trebalo zabraniti je jezik Majli Sajrus.



Jednom prilikom je izjavila da smatra da ima najduži jezik u Holivudu i da ga pokazuje samo zato jer "ne zna da namjesti facu kada se slika", pa, eto, jadna isplazi jezik kako bi fotka ličila na nešto.

Da li si probala samo da gledaš u objektiv i nasmiješiš se? Zatvorenih usta?

Treća stvar u koju ne bi trebalo da ulazimo u predstojećoj godini su nastavci, odnosno ponovno "izmišljanje" već snimljenih filmova o superherojima.



Nije da imamo nešto protiv jednog oskarovca, daleko bilo, ali o tome da je dosta priča o super herojima čovjek počne da razmišlja kada "dotjera dotle" da Betmena igra Ben Aflek.

Marvel je objavio film o "Supermenu", koji nije prošao nešto na bioskopskim blagajnama, ali koji nije stigao ni da se "zavrti kako treba", prije nego što je najavljeno da ćemo uskoro gledati i Supermena i Betmena i Čudesnu ženu.

Na četvrtom mjestu stvari koje bi trebalo zabraniti nalaze se tračevi o tome da je Dženifer Aniston trudna.



Samo ove godine smo je vjerili, raskinuli joj vjeridbu, tajno je udali, a onda joj dijete napravili. Figurativno. Američki tabloidi godinama unazad pišu da je Anistonova trudna. Kada to glumica demantuje, oni samo napišu da "krije trudnoću jer želi dijete da podiže sama". Po našoj računici, lijepa glumica je trudna nekih pet godina, pa bi bilo lijepo da je bar 2014. godine ostavimo na miru.

Slikanje poznatih je, bogami, vodilo "mrtvu trku" sa Majli Sajrus. Ipak, "selfie" fotografije su nam donijele "cijeli jedan selebriti svijet na dlanu", pa ga stavljamo tek na peto mjesto.
Tehnologija je neophodna, ali nekada se zaista upitamo "ko izmisli mobilni telefon, a onda ga dade u ruke zvijezdama i zvjezdicama koje vole same da se fotkaju i kače slike na Twitter i Instagram".

"Selfie" je termin koji je obilježio godinu, a označava fotografije, tačnije "autoportrete" poznatih. Kim Kardašijan, Majli Sajrus, rijaliti zvijezde, pjevači, glumci...ma svi su ovo radili u godini za nama. Bilo da smo gledali nečija lica ili guzice, vrijeme je za pauzu .



Jeste li naučili da đuskate kao Psy? Ono – ruke kao da držite uzde, noge kao da jašete? Jeste? Super. Završili smo i sa tim onda u ovoj godini.

Za kraj, kada smo vam već zabranili da đuskate "Gangnam style", zašto vam ne bismo zabranili i "Harlem shake". To mrdanje u svim pravcima u određenom trenutku u vremenu je OK, ali je u 2014. godini zabranjeno i tačka!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop