• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benzema mora na sud zbog filma za odrasle: Ucenjivao je saigrača iz reprezentacije!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zbog toga su mu godinama zatvorena vrata nacionalnog tima.

 Karim Benzema mora na sud zbog filma za odrasle: Ucenjivao je saigrača iz reprezentacije! Izvor: Profimedia

Fudbalske kvalitete bivšeg reprezentativca Francuske je teško osporiti, ali o onim ljudskim moglo bi da se razgovara... Karim Benzema će morati na sud!

Fudbaler Real Madrida je svojevremeno ucenjivao saigrača iz nacionalnog tima, Metjua Valbuenu, tražeći od njega novac kako u javnost ne bi procureo snimak seksa.

Možda će vas zanimati

Sada će to morati da objasni na sudu. Tužilac suda u Versaju je potvrdio da će Benzemi biti suđeno za pokušaj ucene, a slučaj je došao na red tek nakon više od pet godina opsežne istrage koju je Francuska sprovela.

Navodno, Karim Benzema je tražio od Metjua Valbuene 50 ili 100 hiljada evra, kako u javnost ne bi isplivao njegov snimak. Sve to se desilo krajem 2015. godine, napadač Reala je uhapšen, ali ubrzo pušten, da bi se čak i izvinio nekadašnjem saigraču zbgo svega što je uradio.

Advokat Karima Benzeme tvrdi da njegov klijent nije kriv u ovoj priči, a svojevremeno su oba učesnika afere izbačena iz reprezentacije. Didije Dešan je odlučio da Benzemu i Valbuenu precrta zauvek, dok se pričalo da u incidentu učešće imaju i neki drugi članovi nacionalnog tima.

Pored Karima, na sudu će se pojaviti još četiri osobe, ali za sada nije poznato da li je među njima Đibril Sise koji se tada pominjao kao jedan od učesnika afere.

Podsećamo, ovo nije jedini seks skandal koji je u kariejri imao Karim Benzema. On je sa saigračem Frenkom Riberijem optužen da je imao seks sa maloletnom prostitutkom Zahijom Dehar, koja je nakon toga postala svetski poznata.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC