• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestorović: Vidljiv je bio pritisak i na Radniku i na Mladosti, ali smo zasluženo slavili

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Veoma važna tri boda bijeljinskog premijerligaša u borbi za opstanak.

 Radnik - Mladost 3:1 Darko Nestorović: Vidljiv je bio pritisak pobjeda Radnika zaslužena Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Tri boda, sa kojim će mnogo lakše dočekati preostali dio prvenstva, fudbaleri Radnika upisali su večeras na svom stadionu protiv Mladosti iz Doboj-Kaknja.

Tim Darka Nestorovića slavio je 3:1 (2:0), a iako to rezultat ne govori, nije bilo baš lako doći do trijumfa za Bijeljince. Nakon dva postignuta gola u prvom poluvremenu, činilo se da će domaćin sigurno slaviti, ali su gosti u nastavku pokazali zube, bili nadomak izjednačenja, ali su greške koje su napravili tokom meča u Bijeljini bile preskupe.

Možda će vas zanimati

"Teška utakmica, dvije ekipe koje se bore da ostanu u Premijer ligi BiH, tako da smo vidjeli pritisak i na Radniku i na Mladosti. Mislim da smo bili kvalitetniji i zasluženo pobijedili. Ono što smo analizirali i radili protekle sedmice uspjeli smo da prenesemo na teren u prvom poluvremenu. Tako smo i dali golove, dubinskim loptama iza zadnje linije Mladosti", istakao je Nestorović.

Strateg Bijeljinaca smatra da se njegova ekipa bespotrebno povukla, uplašivši se pobjede u posljednjem kvartalu susreta.

"U drugom poluvremenu dominirali smo 30 minuta, a posljednjih 15 smo se nesvjesno povukli, prepustili inicijativu protivniku, što nije bio naš cilj i zadatak igrača. Ali, kada je pritisak veliki, kada je Mladost postigla gol, onda je bila vidljiva konfuzija kod igrača, uplašili su se, ali smo iskoristili grešku na kraju i postigli treći gol, te sasvim zasluženo došli do tri boda", naglasio je iskusni stručnjak.

Nemanja Miljanović smatra da je njegova ekipa olako primila golove i praktično rivalu poklonila trijumf.

"U prvom poluvremenu nismo bili na nivou, što je Radnik kaznio sa dva gola, pomalo jeftina s naše strane. U drugom poluvremenu smo se vratili, smanjili rezultat, imali mogućnost da izjednačimo, ali nije to bilo dovoljno, nakon čega smo na kraju opet poklonili gol protivniku, što je smije da se dešava. Zaslužena pobjeda Radnika", rekao je Miljanović.

Ponovo će Mladost i u narednom kolu za rivala imati ekipu koja se grčevito bori za opstanak - Krupa stiže u Doboj kod Kaknja.

"Sve snage usmjerene su na utakmicu protiv Krupe", dodao je trener Mladosti.

Radnik sada ima 19 bodova, koliko i Mladost, a u narednom kolu imaće teško gostovanje protiv Borca u Banjaluci.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC