• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ne staje - teška i važna pobjeda! Ben "otvorio" Čukarički, Katai stavio tačku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Derbi meč 26. kola Superlige pripao je crveno-bijelima.

 Crvena zvezda - Čukarički 2:0 Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Mnogi su očekivali ofanzivniji Čukarički, što bi otvorilo prostor za više prilika na obje strane terena, ali gosti sa Banovog brda su pokušali da odigraju na rezultat. I bili su blizu njega, jer prije postignutog gola Zvezda nije blistala. Ali...

El Fardu Ben fantastičnim kretanjem kao najistureniji igrač Crvene zvezde uspijeva prvo da psotigne gol, a zatim i da iznudi penal koji će realizovati Aleksandar Katai.

Crvena zvezda - Čukarički 2:0 (0:0)
/Ben 73, Katai 87 pen/

Možda će vas zanimati

Tako je Zvezda, koja nije stvarala mnogo šansi na ovom meču, ipak upisala sva tri boda i nastavila da održava prednost na vrhu tabele. Ponovo je šest bodova prednosti u odnosu na Partizan, uz meč manje za aktuelnog šampiona i lidera Superlige.

Prvi dio meča na stadionu Rajko Mitić završen je sa samo jednim udarcem u okvir gola, a prave šanse skoro da nismo ni vidjeli. Nešto slično od Crvene zvezde smo vidjeli i u prethodnom kolu protiv TSC-a, gdje je ekipa Dejana Stankovića zaigrala tek u nastavku.

Sada su silovito krenuli u nastavak, ali je moralo nešto da se promijeni i u formaciji. Izašao je Pavkov, Ben je postao napadač, a njegovo šunjanje po kaznenom prostoru dalo je rezultat. Bio je na pravom mjestu kada je Gobeljić ''slučajno'' asistirao, ali i kada je Kamenović pogriješio sa dodavanjem ka golmanu.

Bivši igrač Olimpijakosa kod prvog gola je predriblao golmana gostujućeg tima, a kod drugog bio brži od njega. Petrović je morao da ga obori, a Aleksandar Katai pogodio sa 11 metara.

Crvena zvezda će naredni superligaški meč odigrati u srijedu. Protivnik će biti Mačva, a to je zaostali susret koji je srpski predstavnik u nokaut fazi Lige Evrope ove sezone morao da odgodi zbog mečeva u Evropi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC